Γη της Ελιάς spoiler: Τα βάζουν με τον ταβερνιάρη της Αρεόπολης - Νέο σκάνδαλο στη Μάνη! Το δολοπλόκο σχέδιο της Μυρτάλης και του Αλέξη

Ραγδαίες εξελίξεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς spoiler: Τα βάζουν με τον ταβερνιάρη της Αρεόπολης - Νέο σκάνδαλο στη Μάνη! Το δολοπλόκο σχέδιο της Μυρτάλης και του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές του κοινού, γι' αυτό και κάθε βράδυ οι τηλεθεατές συντονίζονται στο κανάλι του MEGA, ώστε να μη χάσουν τις εξελίξεις. Συχνά πυκνά όμως, διαρρέουν και μερικά spoilers που εντείνουν την αγωνία κάθε φορά και ένα από αυτά δόθηκε το πρωί της Τρίτης 28/3 στο Πάμε Δανάη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ο Αλέξης και η Μυρτάλη, πριν αποχωρήσουν από τη σειρά (δείτε εδώ ποιος άλλος αποχαιρετά τη Μάνη), θα σχεδιάσουν να καταστρέψουν άλλον ένα κάτοικο του χωριού, ο οποίος είχε τσαντίσει τον ερωτευμένο νεαρό και δεν είναι άλλος από τον ταβερνιάρη της Αρεόπολης.

Το δολοπλόκο σχέδιο της Μυρτάλης και του Αλέξη στη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης παραμένει θυμωμένος μαζί του για το γεγονός πως όσο δούλευε εκεί τον είχε βάλει να συνεργάζεται με την Χρυσούλα στην κουζίνα την οποία ο ίδιος είχε απολύσει όσο ο Χρήστος ήταν στη φυλακή και γι' αυτό αποφασίζει με την καλή του να κηρύξει "πόλεμο". Θα αγοράσουν μαζί ένα χώρο και θα τον μετατρέψουν σε εστιατόριο, ενώ θα του κλέψουν και το πελατολόγιο για να τον δουν να καταστρέφεται οικονομικά μέρα με τη μέρα.

Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές είναι οι σημερινές (28/3) εξελίξεις της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Γη της ελιάς», με τους απαγωγείς να απειλούν για τα λύτρα και διαπραγματεύσεις γίνονται, ολοένα και πιο δύσκολες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει σε τηλεθέαση), η Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου. O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Επεισόδιο 139

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων. Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Οι απαγωγείς φεύγουν αφού αφήνουν τον Μάνο ελεύθερο, με την αστυνομία να τους ακολουθεί και να τους βρίσκει στο κρησφύγετό τους όπου είχαν φυλακίσει και τον Μάνο. Συλλαμβάνουν κάποιους από αυτούς και αρχίζουν να ψάχνουν τους υπόλοιπους και φυσικά ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή...

Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη, για το πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί του, για τη μεγάλη εξάρτηση που είχε απ’ αυτόν αλλά και για την υποταγή που του έδειχνε τόσα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, ενώ ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Αννα, όπως «Τι ωραία είναι τα μαλλάκια σου σήμερα, κορωνίτσα μου», αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του.