Σέρρες (29/3): Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Τι συνέβη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σέρρες (29/3): Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Τι συνέβη

Τετάρτη (29/3) σήμερα και η εβδομαδιαία σειρά του ΑΝΤ1, «Σέρρες» είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο φωτιά για τους τηλεθεατές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πώς πήγε σε τηλεθέαση), ο Θωμάς προκαλεί χάος στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του Οδυσσέα με τον Λευτέρη. Η Σταματίνα αναλαμβάνει δράση, αλλά η επεισοδιακή παρέμβασή της οδηγεί την ίδια, τον Θωμά και τον Οδυσσέα στην παρανομία.

Αναλυτικά οι σημερινές (29/3) εξελίξεις στην σειρά «Σέρρες»

Επεισόδιο 6

”Πρέπει να κλάψει”

Η Σταματίνα κάνει μια ανακοίνωση που τους αφήνει όλους άφωνους, ενώ ο εγωισμός της Νάνσυς βγάζει τον Οδυσσέα από τα ρούχα του. Ένα νέο πρόσωπο βοηθά τον Λευτέρη να ανοίξει την καρδιά του σε μια αλήθεια που αγνοούσε.

Επεισόδιο 7

”Απλώς καλή”

Η άρνηση του Οδυσσέα να βοηθήσει τη Νάνσυ την αναγκάζει να στραφεί στη Σταματίνα, που προσφέρει ολόψυχα την πολύτιμη βοήθειά της. Την ίδια στιγμή, χάρη στα λόγια ενός παλιού φίλου, ο Λευτέρης συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πια αυτός που ήταν.

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες

Πρεμιέρα έκανε στις 22/3 το βράδυ η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο "Σέρρες", μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Πρόκειται για μια βαθιά επιδραστική σειρά και μία από τις πιο τολμηρές, επίκαιρες ιστορίες και ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν, και μοιράζει απλόχερα ελπίδα (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του Καπουτζίδη λίγο πριν την πρεμιέρα).

Το Twitter φυσικά έκανε τα δικά του σχόλια και όπως είδαμε υποδέχτηκε θερμά το πρώτο επεισόδιο, το οποίο κέρδισε επάξια όλες τις εντυπώσεις. Φυσικά, δεν ήταν λίγα τα tweets αφιερωμένα στον Πάνο Νάτση, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως τα ξημερώματα του Σάββατου 29/1 σκοτώθηκε, μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του.