Η Γη της Ελιάς (30/3): Πέφτει νεκρός από τα χέρια του Δημοσθένη - Αφήνει το άψυχο σώμα του στην ερημιά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (30/3): Πέφτει νεκρός από τα χέρια του Δημοσθένη - Αφήνει το άψυχο σώμα του στην ερημιά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 30/3 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς. Απόψε, η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, η Αντωνία κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ισμήνη, ενώ η Ιουλία βοηθάει τον Στάθη στα επαγγελματικά του.

Σε λίγες ημέρες όμως από σήμερα, μια εγκυμοσύνη έρχεται να αλλάξει πολλά δεδομένα. Πως θα αντιδράσουν οι περισσότεροι;

Οι σημερινές 30/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 141

Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Παράλληλα η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της: «Μπα, τώρα το θυμήθηκες ότι έχεις κόρη; Σιγά μη σε πιστέψω. Για να με ψαρέψεις με πλησιάζεις και μετά να πας και να τα ξεφουρνίσεις στον άντρα σου», την κατηγορεί.

Την ίδια ώρα η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη: «Δεν ήρθα για λίγο, θέλω να ξέρεις πως είμαι διατεθειμένη να παρατήσω τα πάντα, όλη μου τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσω μόνιμα στη Μάνη για να είμαι μαζί σου», της ομολογεί και η Αλκμήνη δείχνει να χαίρεται.

Στο μεταξύ ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Αννα, ενώ ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια. Λίγο αργότερα ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 142

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Παράλληλα η Εύα αρχίζει να ανησυχεί για τον Αρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη, μετά από όσα της είπε η Αντωνία, ζητά από τη Μυρτάλη: «Θέλω να σου κάνω μια πρόταση που αφορά την Αντωνία. Θα μπορούσαμε να την προσλάβουμε εδώ στο εργαστήριο καλλυντικών; Ετσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε βοήθεια», της προτείνει. Η Ασπασία αισθάνεται πολύ καλύτερα με τις συνεδρίες της στην ψυχολόγο και μάλιστα προτείνει στην Αρετή: «Να το δεις πολύ σοβαρά, Αρετή. Πρέπει να πας, θα σου κάνει κι εσένα πολύ καλό», της λέει.

Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και ξεσπάει: «Τι άνθρωπος, ρε, είναι αυτός; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του; Δεν αντέχω άλλο να τη βλέπω έτσι. Μου έρχεται να τον σκοτώσω», φωνάζει. Ο Στάθης που τον βλέπει έτσι παραξενεύεται: «Φίλιππε, όπα! Τι νεύρα είναι αυτά; Ωραία, η Ειρήνη καταπιέζεται. Καταλαβαίνω να μην το βρίσκεις σωστό, αλλά τι σε νοιάζει εσένα και αντιδράς έτσι; Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό. Τι ζόρι τραβάς με τον Δημοσθένη;», απορεί και πάνω στα νεύρα του ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της: «Πώς να μη με νοιάζει, ρε Στάθη; Η Ειρήνη είναι αδελφή μου, αίμα μου», του λέει και ο Στάθης παγώνει.