Αυτή η νύχτα μένει (30/3): «Πες μου, σκότωσες τη Μαρίνα; Μήπως σκότωσες και τον Νώντα;» - Έξαλλος ο Στρατής μαθαίνει την αλήθεια για τον δολοφόνο

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (30/3): «Πες μου, σκότωσες τη Μαρίνα; Μήπως σκότωσες και τον Νώντα;» - Έξαλλος ο Στρατής μαθαίνει την αλήθεια για τον δολοφόνο

Πέμπτη 30/3 και απόψε το βράδυ θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, για αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού για τον δεύτερο κύκλο), το οποίο είναι συνταρακτικό!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (30/3) στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Επεισόδιο 59

«Εσύ σκότωσες τη Μαρίνα; Λέγε ρε!», ρωτάει επιθετικά ο Στρατής τον Χρήστο και εκείνος προσπαθεί να τον διώξει: «Σήκω και φύγε από εδώ και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ μέσα». Ομως, ο Στρατής επιμένει: «Δεν θα φύγω αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω! Πες μου, σκότωσες τη Μαρίνα; Μήπως σκότωσες και τον Νώντα που είχε φωτογραφίες μας και μας εκβίαζε; Ή τον έβαλες εσύ να μας εκβιάσει; Σου χαλούσε τη μόστρα για δήμαρχος;». Τότε ο Χρήστος αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Νώντα Παραδείση. «Δεν σκότωσα τη Μαρίνα, ούτε τον Νώντα! Η Μαρίνα σκότωσε τον Νώντα», και ο Στρατής σοκάρεται με την αποκάλυψη αυτή. «Αποκλείεται η Μαρίνα να έκανε φόνο! Πας να της το φορτώσεις γιατί δεν είναι ζωντανή να υπερασπιστεί τον εαυτό της», του απαντάει.

Ο Χρήστος του λέει τα πάντα: «Μακάρι να ήταν ψέματα. Η Κούλα, η γραμματέας του Νώντα, ήταν μπροστά στον φόνο και τόσα χρόνια της δίνω χρήματα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Δεν πρέπει ποτέ τα κορίτσια να μάθουν τι έκανε η μητέρα τους! Πώς να τους πω ότι είχε εραστή και έκανε και φόνο;», λέει φωνάζοντας. Ο Στρατής μένει άναυδος και μαζί συμφωνούν να κρατήσουν επτασφράγιστο αυτό το τραγικό μυστικό. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούρια αρχή.

Από την άλλη, ο αφηνιασμένος Στρατής αποφασίζει να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων.

Διαβάστε επίσης: «Σε σιχαίνομαι και σε μισώ!» - Η Φωτεινή συναντάει τη Μαρίνα ζωντανή!

Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης με τα στοιχεία που πια έχουν στα χέρια τους, αλλά και με τα δημοσιεύματα, στριμώχνουν τον Στέλιο για τα καλά. Ομως, εκείνος αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του: «Ο Χρήστος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, δεν έχει καμία σχέση με τον Διαγόρα. Δεν καταλαβαίνω, τι προσπαθείτε να κάνετε;», τους ρωτάει και ο Σταματιάδης του απαντάει: «Να μάθουμε την αλήθεια και να βγουν όλα στο φως. Και πίστεψέ με θα το κάνω είτε μιλήσεις είτε όχι».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεσή του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη, η οποία πικραμένη από τη συμπεριφορά του Στρατή, αποφασίζει να ταχθεί με τον εχθρό του, χωρίς να γνωρίζει πως και η ίδια βρίσκεται σε κίνδυνο. Ομως, σύντομα το μετανιώνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και εκείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει: «Μίλα στον Στρατή, έχεις υποχρέωσή να τον προστατεύσεις».