Σέρρες (30/3): Ο Λευτέρης προβληματίζεται από την συμπεριφορά της Νάνσυς - Τι συνέβη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σέρρες (30/3): Ο Λευτέρης προβληματίζεται από την συμπεριφορά της Νάνσυς - Τι συνέβη

Άλλη μια μέρα αυτής της εβδομάδας, σήμερα (30/3) Πέμπτη και η αγαπημένη, όπως φαίνεται σειρά του ΑΝΤ1, «Σέρρες» έρχεται με ένα νέο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε σε τηλεθέαση), η άρνηση του Οδυσσέα να βοηθήσει τη Νάνσυ την αναγκάζει να στραφεί στη Σταματίνα, που προσφέρει ολόψυχα την πολύτιμη βοήθειά της. Την ίδια στιγμή, χάρη στα λόγια ενός παλιού φίλου, ο Λευτέρης συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πια αυτός που ήταν.

Αναλυτικά οι σημερινές (30/3) εξελίξεις στην σειρά «Σέρρες»

Επεισόδιο 8

Σε εκατό χρόνια

Ο Λευτέρης προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Νάνσυς, που προσπαθεί για άλλη μια φορά να περάσει το δικό της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών της. Μήπως η συμπεριφορά της ανήκει μόνο στα παραμύθια;

Επεισόδιο 9

Δεν νιώθω κάτι

Ένα παράξενο μπέρδεμα οδηγεί τον Οδυσσέα σε λάθος συμπέρασμα. Μια γυναικεία παρουσία που εισβάλλει στη ζωή τους βοηθά τον Οδυσσέα να ξεδιαλύνει το μυστήριο, αλλά και να δει τη ζωή μέσα από τα μάτια του πατέρα του.

Τα σχόλια στο Twitter για Καπουτζίδη - Νάτση στις Σέρρες

Ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», προβλήθηκε απόψε, Τετάρτη 29/3 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1, μια σειρά που έχει κερδίσει ήδη την αγάπη και το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος πριν από έναν χρόνο έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του και φυσικά η εμφάνισή του στην τηλεόραση προκαλεί τεράστια θλίψη.

Μάλιστα, στο αποψινό διπλό επεισόδιο guest έκανε και ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης σε μια κοινή σκηνή με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση του ηθοποιού στις Σέρρες έδωσε τεράστια χαρά και συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και αυτή η μικρή τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Πάνο Νάτση.

«Η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά» είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης.