Τα Νούμερα (31/3): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο - Όλα όσα θα δούμε

Αυλαία για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα Νούμερα (31/3): Απόψε το τελευταίο επεισόδιο - Όλα όσα θα δούμε

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και τα «νούμερα» της «Μάντρας» αποχαιρετούν συγκινημένα τις μέρες και τις νύχτες που έζησαν εκεί. Το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί απόψε 31/3 το βράδυ (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter).

Απόψε 31/3 το τελευταίο επεισόδια από τα Νούμερα της ΕΡΤ

Ολοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν και «Τα νούμερα» αποχαιρετούν το κοινό τους μέσα στον «κύκλο» ενός group therapy που όλοι θα ήθελαν να πάρουν μέρος. Ο καθένας τους λέει στον ψυχοθεραπευτή (Γιώργος Αγγελόπουλος) πώς πέρασε στη «Μάντρα» έναν ολόκληρο χρόνο και πώς θα ονειρευόταν μια δικιά του «Μάντρα». Μικρές και μεγάλες στιγμές γοητεύουν τον Γιώργο, ενώ στις φαντασιώσεις τους η «Μάντρα» γίνεται από παράρτημα της… Λυρικής μέχρι σκυλάδικο του ’80.

Απρόσμενα ντουέτα, μεταμφιέσεις που θα αφήσουν εποχή, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του σωματείου των… «Στρουμφ» και ο υπέροχος Θωμάς Ζάμπρας που έχει μια «καλή» κουβέντα για τον καθένα. Ολα καταλήγουν σε ένα ξέφρενο πάρτι, που πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Μεντζέλος από τα Ημισκούμπρια, η απόλυτη Idra Kayne, ενώ θα συγκινήσει ο αποχωρισμός των ηρώων της «Μάντρας». Τέλος, θα δοθεί και μια οριστική απάντηση στο αν θα υπάρξει τελικά «Κροκοδειλάκι Νο2».