Μαίρη Μαίρη Μαίρη (31/3): Η μία τα έχει με πατέρα και γιο και η άλλη έχει "πόλεμο" με την πεθερά της - Η τρίτη πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (31/3): Η μία τα έχει με πατέρα και γιο και η άλλη έχει

Αμέσως μετά την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις), στο κανάλι του MEGA, έρχεται η σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη, για να προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές με τις εξελίξεις στη ζωή των τριών πρωταγωνιστριών, οι οποίες έχουν να ζήσουν πολλά με τους συντρόφους που έχουν επιλέξει να έχουν στο πλευρό τους.

Τι θα δούμε απόψε (31/3) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 28

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξέρει πια την φριχτή αλήθεια. Οι δυο εραστές της, ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης) και ο Βύρων (Γιώργης Παρταλίδης) είναι πατέρας και γιος! Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την παράφορη ζήλια που νιώθει για τον άντρα της και ο άντρας της για εκείνη, αλλά και τις μαινόμενες μητέρες τους, οι οποίες πάλι ανακατεύονται στη ζωή τους. Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): με τα χίλια ζόρια καταφέρνει να πείσει τον Κώστα να κάνει εξετάσεις αίματος. Και πηγαίνουν όλοι μαζί στο διαγνωστικό κέντρο. Η αγωνία κορυφώνεται.

Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της Κατερίνα Ζαρίφη, πρωταγωνίστρια της σειράς

Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο προσωπικό κανάλι του Fipster στο Youtube "Θάρρος ή Αλήθεια" και είχε καλεσμένη την Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την πρώτη της φορά στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά την επαγγελματική της πορεία. Επιπλέον, έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τα κιλά της και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: «Ανοίγει μια θεσούλα...» - Η "σπόντα" της Κατερίνας Ζαρίφη μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση από το "γυαλί"

«Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει να χάσω κιλά. Ήμουν στο ραδιόφωνο με τον Μάκη Πουνέντη, μας άκουγε η Μενεγάκη και είπε ότι θέλουμε να πάμε στην εκπομπή. Πήγα την επόμενη μέρα στο καμαρίνι και της έλεγα για ένα γκομενικό πρόβλημα που είχα… Θα άφηνα όλα για τον έρωτα. Όταν κάναμε εκπομπή με τον Μουτσινά, σε άλλη εκπομπή στο Alter είχε τύχει να μας σχολιάζουν 45 λεπτά και να λένε γιατί βάλανε αυτά που είναι έτσι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αυτά όλα, δε με επηρέασαν στο να σκεφτώ να χάσω κιλά αλλά στο κομμάτι μη στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Όσο ήμουν στην Ελένη, ήμουν το χαϊδεμένο παιδί, και τι ταλέντο, και τι αστείο. Όταν φύγαμε από την Ελένη ξαφνικά αρχίσαμε να τρώμε τις σφαλιάρες. Όταν άρχισα να χάνω κιλά, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα από κόσμο που μου έλεγε ότι τους πρόδωσα και γιατί αδυνάτισα. Αυτό με τη μεζούρα είναι κακό πράγμα», συμπλήρωσε.

Για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Ζαρίφη είπε, «Είναι επιλογή μου να μη δείχνω τους συντρόφους μου. Η πρώην μου σχέση, ο Γιάννης που τώρα είναι κολλητός μου, ήμασταν 9 χρόνια μαζί, έχει γνωρίσει την τωρινή μου σχέση. Είχα ξεκαθαρίσει στον νυν μου ότι ο κολλητός μου είναι ο πρώην μου. Πρόταση γάμου μου έχουν κάνει δυο φορές. Δεν είμαι η γυναίκα που θα πάει για γάμο. Με φαντάζεσαι εμένα τώρα με νυφικό; Θα γελάει ο κόσμος», υποστήριξε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Όσο για το αν θα ξανασυνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Με την Ελένη Μενεγάκη θα ξανασυνεργαζόμουν. Απλά θεωρώ ότι και αυτή έχει περάσει σε μια νέα φάση και είναι καλό και για εκείνη να βλέπει νέα πρόσωπα. Εμάς πλέον μας ξέρει… Η συμβουλή που μου έχει δώσει και κρατάω είναι να μην αφήνω ποτέ στοιχεία και να είμαι πάντα κυρία ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη.