Έρωτας Φυγάς: «Μετά τον βιασμό της η Ρηνιώ...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Η Δένια Μιμερίνη έκανε spoil για την συνέχεια της σειράς

Έρωτας Φυγάς: «Μετά τον βιασμό της η Ρηνιώ...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

Ανήκει στην πολλά υποσχόμενη γενιά των νέων ηθοποιών που ήρθαν για να μείνουν και μιλά στο περιοδικό Tv24 αποκαλύπτοντας πολλά! Η Δένια Μιμερίνη τη φετινή σεζόν έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του OPEN «Ερωτας φυγάς», με τον ρόλο της Ρηνιώς, και μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Όσα αποκάλυψε η Δένια Μιμερίνη

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς (31/3): Τα ουρλιαχτά της Αλεξάνδρα - «Ιάσονα»! Τον σκοτώνει απόψε;

Η συμμετοχή σας στον «Ερωτα φυγά» είναι η πρώτη σας τηλεοπτική εμφάνιση. Ωραία συνθήκη για κάποιον που μπαίνει τώρα στον χώρο της υποκριτικής.

«Είναι μια αξιοθαύμαστη δουλειά και το αποδεικνύει καθημερινά η αποδοχή του κόσμου. Είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια. Ολοι οι συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και οι σκηνοθέτες μας Βασίλης Τσελεμέγκος και Παναγιώτης Πορτοκαλάκης, αλλά και οι πρωταγωνιστές μας. Είναι μια διαδικασία συνεχούς εκμάθησης για μένα με αυτή την ομάδα και είμαι φυσικά ευγνώμων γι’ αυτό. Σε όλο αυτό παίζει σημαίνοντα ρόλο το κείμενο των συγγραφέων μας, της Ρένας Ρίγγα και του Δημήτρη Αποστόλου».

Υποδύεστε τη Ρηνιώ, ένα καλοσυνάτο κορίτσι που δουλεύει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων.

«Η Ρηνιώ είναι όντως ένα κορίτσι που έχει καλοσύνη, όμως μετά από αυτό που της συνέβη, τον βιασμό της, έχει χάσει την παιδικότητά της. Τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να αποκτήσει φωνή και να μη στιγματιστεί. Γι’ αυτό και δεν έχει πει τίποτα σε κανένα. Μόνο η Μαργέτα το γνωρίζει. Βέβαια δεν είναι τόσο αθώα. Ερωτεύτηκε πολύ τον Μάρκο και στην αρχή δεν έκανε καλές πράξεις. Τώρα έχει αλλάξει. Είναι πλέον και ουσιαστικά ενήλικη και προσπαθεί να βοηθήσει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο, διακινδυνεύοντας πολλά γι’ αυτόν τον έρωτα».

Το έχει πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να είναι με τον Μάρκο;

«Ο έρωτάς της για εκείνον υπάρχει βαθιά μέσα της, αλλά χωρίς διεκδίκηση. Είναι σημαντικός άνθρωπος γι’ αυτήν όπως και η Αλεξάνδρα και απέδειξε με πράξεις ότι θα κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει. Αν δεν είχε συμβεί ο βιασμός μπορεί να ήταν ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Με αυτό που της έχει συμβεί, προσπαθεί να περνάει απαρατήρητη στους άντρες. Της έχει στοιχίσει πολύ. Ούτε και τη Γεωργία δεν μπορεί να αγκαλιάσει με τον ίδιο τρόπο πια που είναι και μάνα και αδελφή της».

Οντως είναι πολύ πιο κοντά με τη Γεωργία παρά με τον αδελφό της τον Στρατή.

Έρωτας Φυγάς: «Μετά τον βιασμό της η Ρηνιώ...» - Αποκλειστική αποκάλυψη!

«Είναι μια σχέση πραγματικά πολύ βαθιά γιατί η Ρηνιώ έχασε τους γονείς της από πολύ μικρή. Η Γεωργία είναι οικογένειά της και μπορεί να έχουν διαφωνίες και διαφορετικά πιστεύω, αλλά η ουσία είναι η ίδια. Είναι δύο άτομα που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν».

Ομως ο Ιάσονας διώχνει τη Γεωργία και τον Στρατή από το αρχοντικό γιατί η πρώτη κατηγόρησε την Αλεξάνδρα ότι την έσπρωξε στη σκάλα. Γιατί το έκανε αυτό;

«Η αλήθεια είναι πως η Ανθούλα, η καινούρια βοηθός του σπιτιού, την έσπρωξε κατά λάθος και αυτό το μαθαίνει μόνο η Ρηνιώ. Αυτό που βλέπω είναι ότι η Γεωργία έχει άχτι την Αλεξάνδρα. Η θέση της απειλείται συνέχεια κι εκείνη την πιέζει πολύ. Ισως υπάρχει και μια ενδόμυχη ζήλια που η Αλεξάνδρα είναι έγκυος ξανά. Η Γεωργία είναι ισχυρός χαρακτήρας και προσπαθεί να βρει πάτημα για να έχει μια ασφάλεια και να κρατήσει τη δουλειά της. Δεν το κάνει με απώτερο σκοπό».

Θα επιστρέψουν στο αρχοντικό η Γεωργία και ο Στρατής;

«Τους φωνάζουν πίσω. Εκείνοι αρνούνται, αλλά πόσο θα αντέξουν μακριά; Σιγά μην αφήσει ο Στρατής χωρίς έλεγχο τη Ρηνιώ. Και την μπουκιά που καταπίνει η αδελφή του τη θεωρεί δική του. Δεν το κάνει από κακία. Είναι βασανισμένος και πολλές φορές οι πράξεις μας καθορίζονται από γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν. Είναι φυσικά και η νοοτροπία της εποχής. Και η Ρηνιώ είχε κρύψει τα γράμματα της Αλεξάνδρας. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη».

Λάθη όμως που μπορεί να στοιχίσουν σε άλλους την ευτυχία τους. Αν τα γράμματα της Αλεξάνδρας είχαν φτάσει στον Μάρκο, δεν θα είχαν οδηγηθεί σε αυτές τις επιλογές.

«Ολα είναι αλυσίδα. Αν δεν υπήρχαν τα γράμματα, θα ήταν κάτι άλλο. Αυτό το “αν” το έχουμε πει πολλές φορές για πράγματα που έχουν συμβεί και στη δική μας ζωή… Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι ότι η Ρηνιώ επανορθώνει και βοηθάει το ζευγάρι».

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος θα κατορθώσουν να το σκάσουν;

«Θα τα καταφέρουν αλλά το θέμα είναι πώς. Δεν είναι μία η προσπάθεια διαφυγής. Προκύπτουν συνέχεια εμπόδια. Εχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να συμβεί, καθώς γίνονται πράγματα που δεν τα περιμένει κανείς».

Θα υπάρξει κάποιος που θα συγκινήσει στο μέλλον τη Ρηνιώ;

«Αυτό που της συνέβη δεν είναι κάτι που μπορεί να το ξεχάσει. Συνειδητά το έχει αφήσει πίσω της και συνεχίζει να ζει. Απάντηση στο ερώτημά σας δεν έχω καθώς δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ ότι η αγάπη και ο χρόνος γιατρεύουν τα πάντα. Ευελπιστώ πως με κάποιον τρόπο θα μπορέσει να ανακάμψει».

Η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν;

«Ναι, οπότε δεν σταματούν οι εξελίξεις».