Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει με τραγικό τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος του - Σπαράζει η Αργυρώ

Αποκλειστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει με τραγικό τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος του - Σπαράζει η Αργυρώ

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός αναμένονται συνταρακτικά. Ο Σταύρος μπορεί να είναι έτοιμος να δώσει το διαζύγιο στην Αργυρώ, ωστόσο, θέλει να την πληγώσει όσο τον πλήγωσε εκείνη. Θα περάσει λοιπόν ξανά στην επίθεση και θα της "συνθλίψει" ξανά την ζωή...

Έτσι θα μάθει ο Αστέρης πως ο γιος της Αργυρώς είναι παιδί του στον Σασμό

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, Tivi Σήριαλ

Ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται και ενώ βλέπει πως η γυναίκα που αγάπησε εξακολουθεί να έχει σχέση με τον Αστέρη, δεν χάνει ευκαιρία και του λέει την αλήθεια για το παιδί! «Αλήθεια, δεν μπορεί να μην καταλάβεις τι είπε η Αργυρώ στον θείο της τον Παυλή και εκείνος δεν σε καθάρισε όταν σε απήγαγε και σε πήγε στην αποθήκη;», θα του πει όταν βρεθούν σε μια στιγμή μόνοι τους. Ο Αστέρης θα το σκεφτεί λίγο σοβαρά και θα του πει «Ότι με αγαπάει;».

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για την Καλλιόπη - Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη;

Το βλέμμα του Σταύρου όμως θα μαρτυρά όσα δεν τόλμησε να του πει ποτέ η Αργυρώ από τον φόβο της μήπως τον χάσει. Ο θυμός του Αστέρη θα είναι τεράστιος και αμέσως θα τρέξει να την βρει. Η Αργυρώ δεν θα μπορέσει να του πει άλλα ψέματα και θα παραδεχτεί πως ο μικρός Πετρής είναι καρπός του έρωτα τους.

Όσο και αν χαρεί ο Αστέρης που έχει παιδί με την γυναίκα που αγαπάει περισσότερο από την ίδια του τη ζωή, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα της μιλήσει έντονα για το μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια.

Δείτε επίσης: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

«Είχα το δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ, άσχετα από τη σχέση που είχαμε οι δυο μας. Αυτό το παιδί δεν το έκανε μόνη σου. Έχει και από το δικό μου αίμα και όφειλα να το ξέρω» θα της πει μεταξύ άλλων, κάνοντας την να του ζητάει συγγνώμη με κλάματα στα μάτια.

Ο Αστέρης όμως φεύγει έξαλλος αλλά και οι δυο θα ξέρουν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να έχει τελειώσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, τώρα δείχνει να ξεκινά.