Γλυκάνισος (1/4): Η Ραζάν πιάνει τον Στρατή στο κρεβάτι με την Έλενα - Μέθυσαν και...

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (1/4): Η Ραζάν πιάνει τον Στρατή στο κρεβάτι με την Έλενα - Μέθυσαν και...

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με το Survivor All Star (δείτε εδώ το "σκάνδαλο" που ξέσπασε με το ψέμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη), όμως απόψε, Σάββατο 1/4 δεν έχει επεισόδιο. Αντιθέτως, έχει Γλυκάνισο και το επεισόδιο είναι εξίσου συγκλόνιστικό. Η βόμβα πως ο Στρατής είναι παιδί του Περικλή φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Φίλιππος θέλει να χωρίσει την Ερμιόνη, η Ραζάν απογοητεύεται με τον Στρατή και ο Μπίλι δέχεται επίθεση στη φυλακή.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (1/4) στον Γλυκάνισο

H αποκάλυψη ότι ο Στρατής είναι γιος του Περικλή πέφτει σαν βόμβα, όταν ακούγεται από τον συμβολαιογράφο, ενώ παράλληλα στην ταβέρνα η Χρυσάνθη έχει τη δική της «βόμβα» να διαχειριστεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ερμιόνη, ενώ ο Φίλιππος ωρύεται. Ανάμεσα σε όλα, η μόνη που σκέφτεται την κατάσταση του Στρατή είναι παραδόξως η Ελεάνα, που αποφασίζει να τον επισκεφθεί για να του συμπαρασταθεί. Οι δυο τους θα κάνουν μια συζήτηση από καρδιάς και θα πιουν πολύ με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο ίδιο κρεβάτι. Η Ραζάν τους βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά και φεύγει συντετριμμένη, ενώ παράλληλα η Ερμιόνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τον Φίλιππο.

Τι θα παρακολουθήσουμε αύριο (2/4) στη σειρά του ΣΚΑΙ

Η Σταθούλα, βλέποντας ότι το μυαλό του Νικήτα δεν φεύγει από την Ανθή, τον προτρέπει σε κάτι που τον αφήνει άφωνο. Ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου, ανοίγει το συρτάρι του γραφείου του και φωτογραφίζει τα κινητά που υπάρχουν μέσα. Κι ενώ ο Στρατής παρακαλάει τη Ραζάν να τον συγχωρέσει, ο δικηγόρος ανακοινώνει στην Ερμιόνη την πρόθεση του Φίλιππου να καταθέσει διαζύγιο. Στις φυλακές, ο Μπίλι δέχεται επίθεση με μαχαίρι, ενώ η Ερμιόνη αφήνει ένα γράμμα και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα.