Σάλος ξανά στο Survivor All Star: Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή

«Που τα πουλάτε αυτά;»! Χαμός στο twitter με τα σχόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος ξανά στο Survivor All Star:  Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την

Το τελευταίο διάστημα πολλοί προσπαθούν να απομυθοποιήσουν το Survivor. Φέτος στον All Star κύκλο, το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο. Πρώτα αποβλήθηκαν Ασημίνα - Κατερίνα, μετά Γκότσης - Πίλιδης, ενώ μη μιλήσουμε για το ειδύλλιο Μάριου - Καρολίνα, την αποχώρηση της και την είσοδο της Ελευθερίας που είχαν σχέση εκτός παιχνιδιού.

Πολλοί είναι εκείνοι λοιπόν, - ακόμη και πρώην παίκτες - που αναφέρουν ότι παίκτες τρώνε εκτός κάμερας και έχουν και επικοινωνία και συγκεκριμένα πρόσωπα, από τα οποία δεν το περιμένει κανείς. Μάλιστα, η παραγωγή το γνωρίζει αλλά δεν τους αποβάλει, καθώς ορισμένοι έχουν "συμπάθειες" ή απλά κάνει τα στραβά μάτια.

Όπως για παράδειγμα αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δεν ήταν ο μόνο που παραβίασε κανόνα, μαζί του ήταν και άλλα άτομα τα οποία δεν θέλει να εκθέσει (δείτε εδώ).

Χαμός τις τελευταίες ώρες και με την Μαριαλένα στo Survivor All Star

Στο στόχαστρο του twitter το τελευταίο διάστημα έχει μπει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχει από τότε που άλλαξαν οι ομάδες και είναι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη στους Κόκκινους - δείτε τι λένε και γιατι την κράζουν.

Τι τελευταίες ώρες ωστόσο, κυκλοφορεί και ένα tweet που κατηγορεί την Μαριαλένα πως είπε ψέματα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και είχε ως αποτέλεσμα να απέχει από το προτελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια είχε ανακοινωθεί πως έχει γαστρεντερίτιδα και για το λόγο αυτό δεν μπορούσε να πάει στο συμβούλιο. Όμως, την επόμενη ημέρα έφαγε κανονικά παστίτσιο, φαγητό που αν είχε γαστρεντερίτιδα την προηγούμενη ημέρα δεν μπορούσε να φάει... Μάλιστα, την κίνηση της αυτή απαθανάτισε η παραγωγή και συγκεκριμένα ο κάμεραμαν και οι τηλεθεατές την κατηγορούν πως είπε ψέματα.