Ηλίας Γκότσης: «Όχι μόνο είχαν κινητό αλλά ζήτησαν να...» - Αποκάλυψη σοκ από τον Ηλία Γκότση

Έχει πάρει φορά και δεν σταματά μετά την αποβολή του από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Γκότσης: «Όχι μόνο είχαν κινητό αλλά ζήτησαν να...» - Αποκάλυψη σοκ από τον Ηλία Γκότση

Πίσω στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης 29/3 ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το Survivor all star λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

Ο νικητής του Survivor 2018 μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικά 24ωρα στην χώρα, ωστόσο έχει υπάρξει ήδη άκρως αποκαλυπτικός και σιγά σιγά μαρτυρά όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, μέσα από μερικά βίντεο που δημοσιεύει συνεχώς μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Τα μηνύματα που έχει δεχτεί από τους διαδικτυακούς του φίλους είναι πάρα πολλά για αυτό ο ίδιος αποφάσισε σήμερα 30/3 το απόγευμα να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να απαντήσει σε όσες περισσότερες απορίες μπορεί.

Νέες αποκαλύψεις από τον Ηλία Γκότση για το Survivor all star

Αφού λοιπόν ο Ηλίας αποκάλυψε τι έγραφε αυτό το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε στον ντόπιο (δείτε εδώ), μετά είπε:

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει.

Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.