Αυτή η νύχτα μένει: «Εσύ σκότωσες τη Μαρίνα;» - Ο Στρατής καταρρέει! Στη φόρα όλη η αλήθεια

Οι εβδομαδιαίες (5/4 -7/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Εσύ σκότωσες τη Μαρίνα;» - Ο Στρατής καταρρέει! Στη φόρα όλη η αλήθεια

Μία εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων έρχεται για την σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, καθώς ο Χρήστος λέει στον Στρατή την αλήθεια για τη δολοφονία του Νώντα, ενώ ο Αλκης ανακαλύπτει πως ο Βαρδάρης δεν έχει σχέση με τον φόνο του πατέρα του. Η Ζέτα ζει δύσκολες ώρες εξαιτίας του Ντόκου, η Διαμάντω πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μυρτώ επιστρέφει από το ψυχιατρείο (δείτε εδώ το "καυτό" spoiler του Γιάννη Στάνκογλου).

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (5/4 - 7/4) για την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου, ενώ η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και εκείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει: «Πρέπει να μιλήσεις στον Στρατή, να του τα πεις όλα χαρτί και καλαμάρι! Εχεις υποχρέωση να τον σώσεις», της λέει. Την ίδια ώρα, ο Στρατής αναζητά τον Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια. «Εσύ σκότωσες τη Μαρίνα;», ρωτάει επιθετικά ο Στρατής τον Χρήστο και εκείνος προσπαθεί να τον διώξει: «Τρελάθηκες, ρε; Σήκω και φύγε από εδώ και μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά εδώ».

Ομως, ο Στρατής επιμένει. Τότε ο Χρήστος αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Νώντα Παραδείση. «Δεν σκότωσα τη Μαρίνα, αν θέλεις όμως να ξέρεις εκείνη σκότωσε τον Νώντα». Ο Στρατής σοκάρεται με την αποκάλυψη αυτή. Ωστόσο οι δύο άντρες συμφωνούν να κρατήσουν επτασφράγιστο αυτό το τραγικό μυστικό. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούρια αρχή. Από την άλλη, ο αφηνιασμένος Στρατής αποφασίζει να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων.

Θοδωράκης & Στρατής συνεργάζονται

Η σύγκρουση του Διαγόρα με τον Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή, με τους δύο άντρες να τα σπάνε όλα στο μαγαζί. Ολοι είναι ανάστατοι και κανείς δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Την ίδια ώρα, ο Αλκης ανακαλύπτει πως ο

Βαρδάρης δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πατέρα του και βλέπει σιγά-σιγά τα σχέδιά του να ναυαγούν. Οπότε σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και να πάρει τα μέτρα του. Ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο απαλλαγής από τον Διαγόρα. Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδρασή της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων: «Δεν θα πας πουθενά, το κατάλαβες; Θα τον αντιμετωπίσεις! Δεν θα ζεις εσύ σαν κατατρεχάμενη επειδή αυτός είναι καθίκι». Ομως, το σχέδιο της Ζέτας για τον Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και ο Γιώργης που το μαθαίνει, προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον αδελφό του και αυτό θα αποτελέσει μια ανάσα για εκείνον. «Εμαθα είσαι ζορισμένος οικονομικά! Οσα χρειάζεσαι θα σου τα δώσω εγώ δανεικά και αγύριστα», του λέει και ο Χρήστος συγκινημένος τον ευχαριστεί: «Σ’ ευχαριστώ, Γιώργη! Θα σου τα χρωστάω, μόλις τα μαζέψω θα σου τα επιστρέψω όλα πίσω», αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Τίποτα δεν θα μου χρωστάς! Σου τα δίνω γιατί γουστάρω να σου τα δώσω και γιατί είσαι αδελφός μου». Αυτή η κίνηση του Γιώργη εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες και ιδιαίτερα τη Βρεττώ.

Κι ενώ η «οικογένεια» του «Ονείρου» ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου. «Η Μαρίνα ζει! Οργάνωσε τον θάνατό της και τα ήξερα όλα από την αρχή», αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκαλεί τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας. Η χαρά της Διαμάντως για τον δίσκο της φέρνει χαμόγελα μετά από καιρό στο «Ονειρο», ενώ η Φωτεινή θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της!