Νέα εβδομάδα για την σειρά της ΕΡΤ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού), Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, και θα θέλετε να μείνετε συντονισμένοι για να μην χάσετε τις εξελίξεις! Ένα… «πλατανιωτάκι» καταφτάνει στο χωριό και η Χρύσα δεν σταματάει να κλαίει από συγκίνηση για το παιδί της. Τζώρτζης και Κανέλος σε πανικό τη στιγμή που κάποιος βλέπει τη Βαλέρια και γοητεύεται!

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (3/4 – 7/4) της σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει στην απόδραση του Βάρσου από το ψυχιατρείο, εκτός από την Κατερίνα, που είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη Μάρμω να τα βγάλει πέρα μόνη της. Τζώρτζης και Κανέλος πανικοβάλλονται όταν πιάνουν οι πόνοι τη Χρύσα. Ο Ηλίας και ο Σώτος κρύβονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, αλλά η διαμονή τους μόνο ευχάριστη δεν είναι, αφού έρχονται στο φως αλήθειες που μπορεί να τους κάψουν. Μεγάλη συγκίνηση επικρατεί στο χωριό με τη γέννηση του μωρού της Χρύσας. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται να πάνε να ευχηθούν, η Καλλιόπη δρομολογεί το σχέδιό της μήπως Ηλίας και Σώτος δούνε άσπρη μέρα στα συναισθηματικά τους. Η Μάρμω ζητά βοήθεια να πάρει πίσω το αυγό. Ο Λουλούδης κάνει στενό μαρκάρισμα στη Σύλβια και ο Σώτος, που είναι στα κάγκελα, πιέζει την Καλλιόπη να επισπεύσει το σχέδιό της.

Η Χρύσα γράφει παραμύθι

Ο Σίμος είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα χωράφια της οικογένειάς του και ψάχνει να βρει αποδείξεις για την ιδιοκτησία τους αλλά, για κακή του τύχη, πάνω σε έναν καβγά με τον Πετράν «καρφώνεται» για το φαμπερζέ και η Κατερίνα και ο Παναγής απαιτούν εξηγήσεις.

Ο Θοδωρής είναι πολύ απογοητευμένος από την Αγγέλα, που ήξερε για το παρελθόν του Πετράν και παρ’ όλα αυτά έκανε σχέση μαζί του, ενώ ο Παναγής είναι αποκαρδιωμένος από τον Σίμο, που τους είπε ψέματα για το λαχείο. Απογοητευμένες είναι και η Φιλιώ με τη Σύλβια όμως, γι’ αυτό που τους έστησαν ο Ηλίας με τον Σώτο. Την ίδια ώρα, ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος, κάνοντας τον παπά μας πυρ και μανία. Παράλληλα, η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό.