Σασμός (5/4): Δείτε την πριν προβληθεί - Η σπαρακτική σκηνή με τον Σταύρο να κλαίει στα πόδια της Αργυρώς

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (5/4):  Δείτε την πριν προβληθεί - Η σπαρακτική σκηνή με τον Σταύρο να κλαίει στα πόδια της Αργυρώς

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό 5/4 επεισόδιο του Σασμού. Το όπλο του φόνου του Στεφανή βρίσκεται στα χέρια του Μανόλη, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνωρίζουν την αλήθεια. Από την άλλη η Νάντια βιώνει πολύ δύσκολες ώρες.

Παρόλα αυτά, όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας είναι καταιγιστικές, ειδικά όσο φτάνουμε προς το τέλος. Δείτε λοιπόν εδώ όλα τα επεισόδια πριν προβληθούν στον ALPHA.

Οι σημερινές 5/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 110

Από τη στιγμή που ο Μαθιός αντιλαμβάνεται ότι το όπλο με το οποίο σκότωσε τον ξάδελφό του Στεφανή έχει χαθεί, βρίσκεται σε απόγνωση και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρει πού να ψάξει για να το βρει. Ο Αστέρης καταλαβαίνει πως ο αδελφός του είναι προβληματισμένος, τον ρωτάει να του πει τι συμβαίνει και η συμπεριφορά του είναι διαφορετική τις τελευταίες ημέρες, όμως εκείνος δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Δεν θέλει να μπλέξει και τον Αστέρη στο μυστικό της ζωής του.

Εκείνο που μόνο με την Καλλιόπη είχε το θάρρος να μοιραστεί. «Είναι η δουλειά, αδελφέ μου. Νιώθω κούραση το τελευταίο διάστημα και μην ξεχνάς όλο αυτό το βάρος που έζησα με τη Νάντια. Παρόλο που ήξερα πως δεν ήταν κόρη μου, ήταν βαρύ φορτίο για μένα οι κατηγορίες της. Δεν ήθελα η Βασιλική να πιστέψει ούτε για ένα λεπτό πως εγώ πρόδωσα την αγάπη μου για εκείνη», του εξηγεί και ο Αστέρης νιώθει πως του λέει την αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Γιώργης δεν σταματά να ταράζει με κάθε τρόπο τη ζωή της Νάντιας προκειμένου να κερδίσει από εκείνη χρήματα, ενώ ο Τόλης πλησιάζει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Ντίνα, η οποία του θυμίζει πως δεν θέλει να έχει σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Εκείνος πάντως δεν είναι έτοιμος να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για τη Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα.

Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο της από σκοτεινές μνήμες του παρελθόντος και για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει αφού, χωρίς να το καταλάβει, το όπλο από τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη φτάνει στα χέρια του.

Ο Αστέρης μαθαίνει με τραγικό τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος το

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, Tivi Σήριαλ

Ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται και ενώ βλέπει πως η γυναίκα που αγάπησε εξακολουθεί να έχει σχέση με τον Αστέρη, δεν χάνει ευκαιρία και του λέει την αλήθεια για το παιδί! «Αλήθεια, δεν μπορεί να μην καταλάβεις τι είπε η Αργυρώ στον θείο της τον Παυλή και εκείνος δεν σε καθάρισε όταν σε απήγαγε και σε πήγε στην αποθήκη;», θα του πει όταν βρεθούν σε μια στιγμή μόνοι τους. Ο Αστέρης θα το σκεφτεί λίγο σοβαρά και θα του πει «Ότι με αγαπάει;».

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για την Καλλιόπη - Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη;

Το βλέμμα του Σταύρου όμως θα μαρτυρά όσα δεν τόλμησε να του πει ποτέ η Αργυρώ από τον φόβο της μήπως τον χάσει. Ο θυμός του Αστέρη θα είναι τεράστιος και αμέσως θα τρέξει να την βρει. Η Αργυρώ δεν θα μπορέσει να του πει άλλα ψέματα και θα παραδεχτεί πως ο μικρός Πετρής είναι καρπός του έρωτα τους.

Όσο και αν χαρεί ο Αστέρης που έχει παιδί με την γυναίκα που αγαπάει περισσότερο από την ίδια του τη ζωή, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα της μιλήσει έντονα για το μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια.

Δείτε επίσης: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

«Είχα το δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ, άσχετα από τη σχέση που είχαμε οι δυο μας. Αυτό το παιδί δεν το έκανε μόνη σου. Έχει και από το δικό μου αίμα και όφειλα να το ξέρω» θα της πει μεταξύ άλλων, κάνοντας την να του ζητάει συγγνώμη με κλάματα στα μάτια.

Ο Αστέρης όμως φεύγει έξαλλος αλλά και οι δυο θα ξέρουν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να έχει τελειώσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, τώρα δείχνει να ξεκινά.