Αυτή η νύχτα μένει (5/4): Η σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση - Άγριο ξύλο ανάμεσα στο Στρατή και τον...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (5/4): Η σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση - Άγριο ξύλο ανάμεσα στο Στρατή και τον...

Οι νέες εξελίξεις, που θα δούμε την Τετάρτη 5/4 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' θα είναι καταιγιστικές μιας και Στρατής και Δήμαρχος πιάνονται στα χέρια με τις σκηνές ανάμεσά τους να είναι πολύ άγριες...(δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα).

Οι σημερινές (5/4) εξελίξεις στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Επεισόδιο 60

Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες στο «Όνειρο». Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδραση της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων. Η τρέλλα του Γιώργη θα προσφέρει μια ανάσα στο Χρήστο και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα που θα εκπλήξει τους πάντες.

Ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει τα μέτρα του. Και ενώ η «οικογένεια» του Ονείρου ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, Στρατής και Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται το ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει.

Θοδωράκης & Στρατής συνεργάζονται

Η σύγκρουση του Διαγόρα με τον Στρατή παίρνει επικίνδυνη τροπή, με τους δύο άντρες να τα σπάνε όλα στο μαγαζί. Ολοι είναι ανάστατοι και κανείς δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Την ίδια ώρα, ο Αλκης ανακαλύπτει πως ο

Βαρδάρης δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πατέρα του και βλέπει σιγά-σιγά τα σχέδιά του να ναυαγούν. Οπότε σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και να πάρει τα μέτρα του. Ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο απαλλαγής από τον Διαγόρα. Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδρασή της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων: «Δεν θα πας πουθενά, το κατάλαβες; Θα τον αντιμετωπίσεις! Δεν θα ζεις εσύ σαν κατατρεχάμενη επειδή αυτός είναι καθίκι». Ομως, το σχέδιο της Ζέτας για τον Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και ο Γιώργης που το μαθαίνει, προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον αδελφό του και αυτό θα αποτελέσει μια ανάσα για εκείνον. «Εμαθα είσαι ζορισμένος οικονομικά! Οσα χρειάζεσαι θα σου τα δώσω εγώ δανεικά και αγύριστα», του λέει και ο Χρήστος συγκινημένος τον ευχαριστεί: «Σ’ ευχαριστώ, Γιώργη! Θα σου τα χρωστάω, μόλις τα μαζέψω θα σου τα επιστρέψω όλα πίσω», αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Τίποτα δεν θα μου χρωστάς! Σου τα δίνω γιατί γουστάρω να σου τα δώσω και γιατί είσαι αδελφός μου». Αυτή η κίνηση του Γιώργη εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες και ιδιαίτερα τη Βρεττώ.

Κι ενώ η «οικογένεια» του «Ονείρου» ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου. «Η Μαρίνα ζει! Οργάνωσε τον θάνατό της και τα ήξερα όλα από την αρχή», αποκαλύπτει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! Η Βρεττώ βρίσκεται σε πανικό, ενώ ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκαλεί τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας. Η χαρά της Διαμάντως για τον δίσκο της φέρνει χαμόγελα μετά από καιρό στο «Ονειρο», ενώ η Φωτεινή θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου εκεί θα συναντήσει τη μητέρα της ολοζώντανη μπροστά της!