Σασμός (6/4): Η πιο ανατριχιαστική σκηνή - Το όνειρο της Καλλιόπης με το μοιρολόι πάνω από το άψυχο σώμα του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/4): Η πιο ανατριχιαστική σκηνή - Το όνειρο της Καλλιόπης με το μοιρολόι πάνω από το άψυχο σώμα του

Το σημερινό 6/4 επεισόδιο της σειράς Σασμός, αναμένεται συνταρακτικό, καθώς θα αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια για το λόγο που Αστέρης και Αργυρώ δεν γίνεται να είναι μαζί (εμείς σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι). Από την άλλη, Σταύρος και Βαγγέλης μπλέκονται ακόμη πιο πολύ με τον Φαρμάκη.

Οι σημερινές 6/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 111

Η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας.

Δείτε επίσης: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. «Καταλαβαίνω πως είσαι ενθουσιασμένος και γεμάτος φιλοδοξίες για τη θέση που σου έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος, όμως καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, Βαγγέλη. Για τους ανθρώπους του υποκόσμου είσαι καλός όσο τους κάνεις τη δουλειά που θέλουν. Σε αντίθετη περίπτωση, με την παραμικρή δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις, δεν θα διστάσουν να σου ανοίξουν τον λάκκο και μάλιστα να σε πετάξουν μέσα», τον προειδοποιεί, αλλά ο Βαγγέλης έχει αποφασίσει να κάνει καριέρα στη νύχτα.

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Ελενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της Μεγάλης Εβδομάδας

  • Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο Οδυσσέας δίνει ραντεβού στον Λευτέρη, ο οποίος ενημερώνει τον Φαρμάκη. Εκείνος τον προειδοποιεί να προσέχει, την ώρα που η Στέλλα αποφασίζει να δεχτεί να τον αναλάβει και πάλι. Οι προσπάθειες του Μαθιού να βρει το όπλο αποβαίνουν άκαρπες, ενώ η Βασιλική ανησυχεί όλο και περισσότερο για την κατάστασή του. Ο Παντελής χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να καταστρέψει τα εγκαίνια της καντίνας του Τόλη, την ώρα που εκείνος βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα. Η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Ο Λευτέρης συναντά τον Οδυσσέα.
  • Μ. ΤΡΙΤΗ: Τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση. Οσο η Βασιλική με τον Μαθιό αναθερμαίνουν τη σχέση τους, ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Κι ενώ ο Τόλης είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του.