Σασμός: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

Μαθαίνει την αλήθεια και την χωρίζει!

Σασμός: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί κι εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Αργυρώ δεν θα μπορεί φυσικά να του αρνηθεί την αλήθεια. Το περιοδικό TiViSirial αποκαλύπτει την πιο συγκλονιστική σκηνή στην ιστορία του Σασμού πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ο Αστέρης Σταματάκης μένει εμβρόντητος στο άκουσμα των λέξεων «Ο Πετρής είναι δικό σου παιδί» που βγαίνουν αβίαστα από το στόμα του Σταύρου. Δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του και κάνει προσπάθεια για να συνειδητοποιήσει αυτό που άκουσε. Όμως όσο και αν προσπαθεί, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Η Αργυρώ, η γυναίκα της ζωής του, εκείνη που έσωσε από βέβαιο θάνατο, είχε το κουράγιο να του κρύψει τη μεγαλύτερη αλήθεια που θα μπορούσε. Πως το παιδί που γέννησε ήταν ο καρπός του έρωτά τους. Ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει για εκείνον. Αφήνει τον Σταύρο και τρέχει να τη βρει. Δεν θέλει μόνο εξηγήσεις για την απόφασή της να τον αφήσει στο σκοτάδι, θέλει και να της ανακοινώσει πως όλα αλλάζουν στη σχέση τους.

Η Αργυρώ, από την άλλη, δεν μπορεί να σκεφτεί την πραγματική αφορμή που τον αναγκάζει να πάει έξω από το σπίτι της και την ψάχνει. Θεωρεί πως ο λόγος είναι η ανυπομονησία του να τη δει ξανά, όταν όμως της πει πως το μυστικό της έχει γίνει πλέον γνωστό σε εκείνον από τον οποίο το έκρυβε με τέτοια επιμέλεια, θα κλονιστεί. «Ντροπή σου, Αργυρώ. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα ότι θα έφτανες σε αυτό το σημείο. Δεν είναι μόνο το ψέμα σου που με σόκαρε αλλά και ότι μου στέρησες το παιδί μου. Είχες τόσες ευκαιρίες να μου μιλήσεις», της λέει και την καταρρακώνει.

Σασμός: Η αποκάλυψη της Αργυρώς

Σασμός: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

«Ο Πετρής ήταν ήδη νεκρός όταν έμαθα πως είμαι έγκυος στο παιδί σου. Πώς θα σου έλεγα τέτοιο πράγμα; Εγώ πονούσα διπλά, Αστέρη. Αυτός ήταν και ο λόγος που φύγαμε με τη μητέρα μου. Οσα συγγνώμη και λυπάμαι να πω θα είναι λίγα. Ομως σκόπευα να σου το πω αυτό το διάστημα. Πίστεψέ με...». Ο Αστέρης φεύγει από μπροστά της καθώς θεωρεί φτηνές τις δικαιολογίες της. Πρέπει να βρει κάποιον άλλον για να ξεσπάσει τα νεύρα του. Εκείνη του φωνάζει να μείνει αλλά δεν καταφέρνει να τον σταματήσει. Οι μέρες που θα έρθουν θα γεμίσουν με πόνο και τους δύο αλλά και τους γύρω τους που θα τους βλέπουν σκεπτικούς. Μοιραία, το ζευγάρι θα απομακρυνθεί γιατί ο Αστέρης θα είναι βαθιά προβληματισμένος. Εκείνη βέβαια δεν θα σταματάει να τον καλεί στο τηλέφωνο, να του ζητάει να βρεθούν, να του μιλάει και να τον παρακαλάει να συζητήσουν από την αρχή για τη σχέση τους.

Ο Αστέρης θα είναι ανένδοτος μέχρι τη στιγμή όπου μέσα από το τηλέφωνο θα ακούσει την αθώα φωνούλα του μικρού Πετρή. Του γιου του. «Φέρε μου να δω το παιδί και βλέπουμε...», θα της πει τελικά θα τη γεμίσει με χιλιάδες ελπίδες.

Ο Αστέρης μιλάει σε Μαθιό και Βασιλική

Ο Αστέρης αγωνίζεται να μη μιλήσει σε κανέναν αλλά τελικά υποκύπτει στα δύο μόνα άτομα που ξέρει ότι θα τον ακούσουν με προσοχή, χωρίς να τον κρίνουν, και αυτά είναι φυσικά ο αδελφός του και η Βασιλική. Το ζευγάρι θα μείνει εμβρόντητο όταν μάθει πως ο Πετρής είναι παιδί του αλλά στη συνέχεια θα τον συμβουλέψουν να κερδίσει με το παιδί και την Αργυρώ τον χαμένο χρόνο και να σταθεί στο πλευρό τους με κάθε τρόπο. Και ενώ η Βασιλική θα αρχίσει να σκέφτεται πως αυτό το παιδί μπορεί να γίνει η αφορμή για να επέλθει τελικά ο «σασμός» μεταξύ των δύο οικογενειών, ο Μαθιός θα αναρωτιέται τι θα συμβεί όταν μάθει η Καλλιόπη πως έχει εγγόνι!