Σασμός: «Έχει χάσει το χρώμα του, με δυσκολία αναπνέει» - Ο Μαθιός με έμφραγμα στο νοσοκομείο!

Σούπερ αποκλειστικό!

Σασμός: «Έχει χάσει το χρώμα του, με δυσκολία αναπνέει» - Ο Μαθιός με έμφραγμα στο νοσοκομείο!

Το κυνηγητό του Ευθύμη Φαρμάκη στον μεγάλο γιο της «καπετάνισσας» και μάλιστα για λόγους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γίνεται η αφορμή για να οδηγηθεί ο Μαθιός με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο κι εννοείται πως το περιοδικό Tv24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την κορυφαία σειρά του ALPHA, τον Σασμό!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Από τη στιγμή που ο Ευθύμης Φαρμάκης πάτησε το πόδι του στη λεβεντογέννα Κρήτη, έβαλε στο μικροσκόπιο τον Μαθιό Σταματάκη. Από τη μια συμπάθησε τη γυναίκα του και θεώρησε ότι εκείνη κινδυνεύει στο πλευρό του και από την άλλη οι διαφορές με τον πατέρα του, Βασίλη Σταματάκη, τις οποίες ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει, έκαναν τον σκοτεινό άντρα της Κρήτης να στήνει συνέχεια στον τοίχο τον γιο της Καλλιόπης. Προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Πάνου, τον κατηγορεί για όσα δεινά γίνονται στο χωριό, ενώ τώρα έχει στα χέρια του το γράμμα του Κώστα που αναφέρει πως εκείνος σκότωσε τον άντρα της Βασιλικής, Στεφανή.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: «Ντροπή μου στέρησες το παιδί μου!» - Η σπαρακτική σκηνή που ο Αστέρης παρατάει την Αργυρώ

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μαθιός ανακάλυψε πως το όπλο με το οποίο είχε κάνει τον φόνο δύο χρόνια πριν, λείπει από την κρυψώνα του και δεν μπορεί να το βρει. Ολα τα παραπάνω πιέζουν τον Μαθιό και του δημιουργούν ένα τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας. Και μόνο η σκέψη πως μπορεί να γίνει γνωστό το έγκλημά του, τον κάνουν να χάσει όχι απλά τον ύπνο του αλλά και τη γη κάτω από τα πόδια του. Ενας πόνος στο στήθος και η συνεχής αδυναμία του να πάρει μια ανάσα θα κάνουν τη Βασιλική να καλέσει στο τηλέφωνο τον Δημήτρη Μαραθάκη για να τον συμβουλευτεί! «Δεν είναι καλά ο Μαθιός, Δημήτρη! Εχει χάσει το χρώμα του, με δυσκολία αναπνέει, ενώ μου παραπονιέται ότι έχει συνεχείς πόνους σε όλο του το σώμα», του εξηγεί από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Σασμός: Οι κρίσεις πανικού και οι εξετάσεις του Μαθιού

Ο Δημήτρης θα φοβηθεί πως ο άντρας της Βασιλικής έχει συμπτώματα εμφράγματος και θα τους συστήσει να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο για να προλάβουν το κακό. Εκεί θα τους περιμένει ο ίδιος για να κάνει καλύτερη διάγνωση και φυσικά να υποβάλει τον Μαθιό σε εξετάσεις. Ομως τα νέα που θα βγουν από το στόμα του γιατρού θα είναι ενθαρρυντικά. «Κρίση πανικού έπαθες, Μαθιό. Φαίνεται να είσαι πιεσμένος το τελευταίο διάστημα και ο οργανισμός σου αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο». Η Βασιλική ανασαίνει ξανά κανονικά και ρωτάει τον Μαραθάκη για το πότε μπορεί ο άντρας της να επιστρέψει στο σπίτι.

«Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Αν οι τιμές είναι φυσιολογικές να φύγει αμέσως αλλά να μην πιεστεί τις επόμενες ημέρες. Θα τον συμβούλευα να απέχει και από τα επαγγελματικά του καθήκοντα για ένα διάστημα», θα τονίσει ο Δημήτρης. Μαθιός και Βασιλική λίγο αργότερα θα βρεθούν στην ασφάλεια του σπιτιού τους, μακριά από όλους και όλα. Στο σπίτι τους όμως θα καταφτάσει και η Καλλιόπη που δεν θα της φτάνουν τα λόγια της Βασιλικής και του γιατρού. Θα θέλει να δει με τα ίδια της τα μάτια πως ο γιος της είναι καλά. «Δεν έχω πράμα, μάνα, κρίση πανικού είπε ο γιατρός. Και οι εξετάσεις μου καλές βγήκαν», της λέει, αλλά όταν η Βασιλική φεύγει από το δωμάτιο και μένουν μόνοι, εκείνη του μαρτυρά πως ό,τι έπαθε είναι από την ανησυχία του για το χαμένο όπλο. Την ίδια στιγμή όμως του υπόσχεται να το βρει ο κόσμος να χαλάσει.

Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Σασμός Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Το είπε και το έκανε. Υποσχέθηκε στον γιο της πως θα βρει το όπλο του φόνου, το όπλο δηλαδή με το οποίο εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, και το βρήκε. Στο σπίτι του Παύλου! Η πληροφορία ότι το όπλο βρίσκεται στο σπίτι του Παύλου έφτασε σε εκείνη μέσω του Μαθιού, ο οποίος έμαθε από τη Βασιλική πως το όπλο που βρήκε ο Μανόλης, το έδωσε στον Παύλο για να φύγει το βάρος από πάνω του. Ολα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για την Καλλιόπη, που δεν λογαριάζει ούτε θεούς ούτε δαίμονες. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα μπει στο σπίτι του Παύλου σε στιγμή που θα λείπει και θα αρπάξει το όπλο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μητέρα και γιος θα ανακτήσουν την ηρεμία τους, που τόσο απειλήθηκε το τελευταίο διάστημα. Το μόνο αγκάθι στη ζωή τους θα είναι πλέον ο Ευθύμης. Ισως και ο Παύλος από τη στιγμή που θα διαπιστώσει πως το όπλο έχει κάνει... «φτερά» από το σπίτι του.

Μανόλης και Τζένη έρχονται κοντά...

Δεν τους συνδέει απλά μια μακροχρόνια φιλία αλλά και μια μεγάλη αγάπη. Μανόλης, Τζένη και Νικηφόρος γνωρίζονται από παλιά, όμως οι δύο πρώτοι ήρθαν ιδιαίτερα κοντά όταν ο Νικηφόρος αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη Τζένη, όταν μπήκε στη ζωή τους η Νάντια. Ο Μανόλης, όλη αυτή την περίοδο στήριξε όσο μπορούσε την πρώην του φίλου του και μάλιστα υπήρξαν μεταξύ τους πολλές σκηνές αμηχανίας. Μια από αυτές ήταν όταν εκείνη του αποκάλυψε πως κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να τον έχει στο πλάι της, ενώ και οι δύο ένιωσαν κάτι περίεργο όταν πριν λίγο καιρό αγκαλιάστηκαν από τη χαρά τους αλλά την ίδια στιγμή κοντοστάθηκαν κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που ο Μανόλης και η Τζένη θα ερωτευτούν και αυτό θα τους βγει αβίαστα, από τη στιγμή μάλιστα που θα μείνουν ξανά όλοι μαζί στο Ηράκλειο, όπου και θα επιστρέψουν για τις σπουδές τους. Το μόνο πρόβλημα στη σχέση τους θα είναι το πώς θα το πουν στον Νικηφόρο.