Σασμός: Απόψε 11/4 ρίχνει αυλαία λόγω Πάσχα - Πυροβολισμός, αίμα κι ένας νεκρός!

Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Απόψε 11/4 ρίχνει αυλαία λόγω Πάσχα - Πυροβολισμός, αίμα κι ένας νεκρός!

Όπως ήδη έχουμε επικοινωνήσει σε προηγούμενο άρθρο ο Σασμός απόψε 11/4 ρίχνει αυλαία λόγω Πάσχα και θα επιστρέψει.. δριμύτερος σε συγκεκριμένη ημερομηνία (δείτε εδώ πότε ακριβώς).

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, θα έρθουν - όπως ήταν αναμενόμενο - τα πάνω κάτω αφού τη στιγμή που ο Λευτέρης είναι σίγουρος πως όλα τελείωσαν, εμφανίζεται κάποιος ξαφνικά για να αναστρέψει την κατάσταση.

Σασμός - Μεγάλη Τρίτη 11/4

Επεισόδιο 114

Κι αυτός είναι ο Ευθύμης, που προλαβαίνει και πυροβολεί πρώτος τον Οδυσσέα, αφήνοντας τον Λευτέρη εμβρόντητο. «Είναι δυνατόν να σε άφηνα μόνο σου σε όλο αυτό; Είμαστε ομάδα!», θα του πει όταν κατεβάσει το όπλο και κάνει νόημα στον συνεργάτη του να φύγουν. Η Βασιλική παρακαλεί τον Μαθιό να μιλήσουν και εκείνος στην κουβέντα τους τη διαβεβαιώνει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι η ασφάλειά της.

«Τις τελευταίες ημέρες φέρομαι περίεργα, το ξέρω, αλλά ό,τι κάνω είναι για την ασφάλειά σου. Για να μην τολμήσει να αγγίξει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά σου ο Ευθύμης». Της αποκαλύπτει ακόμα και την κουβέντα που είχε με την Ξένια, η οποία παραδέχτηκε πως ο Ευθύμης θέλει να μπει ανάμεσά τους γιατί θεωρεί εκείνον επικίνδυνο άνθρωπο, ενώ στη Βασιλική βλέπει το πρόσωπο της αθώας γυναίκας του. Η Βασιλική πέφτει στην αγκαλιά του και αναθερμαίνουν τη σχέση τους τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει ένα δώρο στην Αργυρώ που τη συγκινεί πολύ.

Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να φέρει εις πέρας μια αποστολή για λογαριασμό του Ευθύμη και η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει τι παραμιλάει ο Αντώνης στον ύπνο του. Σκόρπιες κουβέντες μπαίνουν στο μυαλό της και μάταια προσπαθεί να βγάλει άκρη. Μάλιστα θα ζητήσει και τη βοήθεια της Ντίνας και του Μύρωνα, μήπως καταλήξουν όλοι μαζί σε κάποιο συμπέρασμα.

Διαβάστε επίσης: «Έχει χάσει το χρώμα του, με δυσκολία αναπνέει» - Ο Μαθιός με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Λίγο αργότερα ο Τόλης, μόνος του για πρώτη φορά στο νέο του σπίτι, κοιτάζει το γράμμα που του έχει απομείνει και σκέφτεται πως ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθεί. Θυμάται ξανά όλους εκείνους που τον συμβούλεψαν να το σκίσει ή να το κάψει και παίρνει στα χέρια του τον αναπτήρα. Είναι έτοιμος να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το λευκό χαρτί που τόσο πολύ τον βαραίνει. Ομως τη στιγμή εκείνη αντιλαμβάνεται πως δεν είναι μόνος στο δωμάτιο. «Τόλη, τι πας να κάνεις εκεί;». Η φωνή του Αστέρη καίει την ψυχή του και με μια αστραπιαία κίνηση προσπαθεί να κρύψει το χαρτί που βρίσκεται μπροστά του. Ο Αστέρης όμως καταφέρνει και του το παίρνει.

Οσο και αν τον παρακαλεί ο Τόλης, δεν του το δίνει. Στα γρήγορα διαβάζει τις γραμμές που αποκαλύπτουν ότι ο αδελφός του είναι δολοφόνος και σοκάρεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως το ίδιο του το αίμα τού κρύβει κάτι τόσο τεράστιο. Το γράμμα τού πέφτει από τα χέρια και φεύγει από το σπίτι του φίλου του. Στον δρόμο για το σπίτι της Καλλιόπης, στέλνει μήνυμα στον Μαθιό πως πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουν. Πρώτα όμως πρέπει να κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη μητέρα του.

Το trailer