Τα καλύτερα μας χρόνια (11/4): «Θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο, αλλιώς...» - Χαμός στο σπίτι του Στέλιου με τα νέα μαντάτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (11/4): «Θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο, αλλιώς...» - Χαμός στο σπίτι του Στέλιου με τα νέα μαντάτα

Μεγάλη Τρίτη (11/4) σήμερα και η εβδομαδιαία σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι εδώ με ένα ακόμη διπλό επεισόδιο, που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, στους πρωταγωνιστές, καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε σε τηλεθέαση) η γειτονιά, αλλά και όλη η Αθήνα, λέει το νερό νεράκι! Οι διακοπές υδροδότησης φέρνουν εκνευρισμό αλλά και ευτράπελα στη γειτονιά! Η βόμβα όμως της φυγής της Μυρτώς έχει μουδιάσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων!

Η Μαίρη με τον Στέλιο, που δεν ξέρουν για την ύπαρξη του μικρού Αντώνη, μάταια προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τη Μυρτώ σ’ αυτήν της την απόφαση! Κι ενώ ο Αντώνης δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα νεύρα του, ο Λούης βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους για να ελέγξει τις… ορμές του! Παράλληλα, η Ελπίδα προσπαθεί αν βρει την κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσει τον Μανόλο στην οικογένεια… Ένα τηλεφώνημα κι ένα ταξίδι θα αποτελέσουν αφορμή για πολλές αλλαγές στη ζωή του Άγγελου.

Αναλυτικά οι σημερινές (11/4) εξελίξεις την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Επεισόδιο 23

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις…»

Η παρουσία του Αστέρη στο τραπέζι για τη γνωριμία της οικογένειας με τον Μανόλο θα φέρει την οικογένεια σε δύσκολη θέση. Τι εντύπωση, όμως, θα κάνει ο Μανόλο στην οικογένεια και ειδικά στον Στέλιο; Κι ενώ ο Άγγελος δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη του, το φάντασμα της Άννας φαίνεται ότι θα του δημιουργήσει νέα προβλήματα! Στο υπουργείο, ο Στέλιος αναλαμβάνει μια νέα αποστολή.

Επεισόδιο 24

«ΦΑΠ και κάτω»

Ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας φέρνει γκρίνιες και άγχος… Η Ελπίδα βγαίνει πλέον επίσημα με τον Μανόλο, προς απογοήτευση του παπα-Μάρκου, που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση… Η Τούλα χάνει την υπομονή της με το θέμα του παιδιού, η Κάθριν πιάνει δουλειά στο «Skylab» και ο Άγγελος είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του δουλειά και αντιμετωπίζει τα προβλήματά του πλέον με άλλη αυτοπεποίθηση, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο.