Ο Παράδεισος των κυριών: «Μου τη δίνετε χαλασμένη και...» - Μαθαίνει πως είναι έγκυος και την ξεφτιλίζει

Αποκλειστικό!

Ο Παράδεισος των κυριών: «Μου τη δίνετε χαλασμένη και...» - Μαθαίνει πως είναι έγκυος και την ξεφτιλίζει

Στον Παράδεισο των κυριών, όσο περνάνε οι μέρες, ο Αποστόλης γίνεται όλο πιο σκληρός και επικίνδυνος. Δεν διστάζει να απειλήσει την οικογένειά του και να τους πάρει τα πάντα για να τους έχει στο χέρι. Μετά τα ακίνητα που ήδη έχει περάσει στο όνομά του, κλέβει και όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς της Ολγας, φέρνοντάς τη σε απόγνωση!

Από την Μαρία Μεταξητινού, TV24

Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Σύρμω και ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Στο μεταξύ η Ολγα, η οποία θέλει σε συνεννόηση με τον Γιαμαλή να ενοχοποιήσει τον Αποστόλη, πηγαίνει στη φυλακή και βρίσκει τον Χριστόφορο: «Χριστόφορε, πες μου σε παρακαλώ την αλήθεια. Πες μου ότι δεν σκότωσες την Ντέπυ», τον εκλιπαρεί και ο Χριστόφορος της αποκαλύπτει: «Όχι, Ολγα, δεν τη σκότωσα εγώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Επρεπε να το πάρω πάνω μου», της λέει, παραδεχόμενος της αθωότητά του και με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Της κάνει πρόταση γάμου αλλά τον παρατάει σύξυλο και εξαφανίζεται!

Στο μεταξύ ο Αποστόλης καταστρώνει νέο σχέδιο και αρχικά πηγαίνει στη Σύρμω και τον Μεμά και τους λέει: «Σας ζητάω συγγνώμη, είναι αλήθεια ότι παραφέρθηκα. Από εδώ και πέρα δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, αρκεί να μου δίνετε κανονικά το ενοίκιο».

Στο μεταξύ η Ολγα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στη φυλακή, ενώ ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της γυναίκας του.

Η Ολγα όμως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν με πρώτο και καλύτερο την ελευθερία της: «Αποστόλη, θα πληρώσω και θα βγει το δικαστήριο και θα πας μέσα για μοιχεία», τον προειδοποιεί κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο Αποστόλης της δίνει τη χαριστική βολή: «Πολύ σίγουρη δείχνεις και δεν κάνει. Μάθε λοιπόν, Ολγάκι, ότι δεν έχεις τίποτα. Σου τα έχω πάρει όλα. Και ακίνητα και μετρητά. Τα πάντα. Εχεις μείνεις στον άσο και δεν το ξέρεις. Οσο για τη μοιχεία, δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα γιατί πολύ απλά αυτή που με κατηγορείς ότι είχα ερωμένη, είναι νεκρή. Για να σε δω τώρα, τι θα κάνεις;», της λέει και η Ολγα καταρρέει!

Δείτε επίσης: «Σε παρακαλώ άφησέ με!» - Η Μιράντα χωρίζει τον Ντίνο!

Στον Παράδεισο των κυριών ο Δημητράκης μαθαίνει ότι η Γεωργία είναι έγκυος

Ο Παράδεισος των κυριών Γεωργία

Ο Δημητράκης μαθαίνει ότι η Γεωργία είναι έγκυος και πηγαίνει στο σπίτι της για να εξηγηθεί. Με ύφος λοιπόν λέει στους γονείς της: «Μου τη δίνετε χαλασμένη και δεν ισχύει ό,τι είχαμε συμφωνήσει για προίκα. Θέλω παραπάνω από αυτά που είπαμε», τους λέει και τους κάνει έξω φρενών, ακόμα και την Πιπίτσα που είναι έτοιμη να του ορμήσει.

Ο Μάρκος του το κόβει αμέσως: «Ακου να δεις, εγώ την κόρη μου δεν την πουλάω. Σήκω και φύγε από δω για το καλό σου», του τονίζει. Λίγο αργότερα ο Δημητράκης το ξανασκέφτεται και επιστρέφει μετανιωμένος: «Συγγνώμη, εγώ την αγαπάω τη Γεωργία. Την αγαπούσα από παλιά, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα και το παιδί θα το δεχτώ και θα το έχω σαν δικό μου», τους λέει και ενώ όλοι σχεδόν έχουν ενδοιασμούς, η Γεωργία συμφωνεί να προχωρήσουν σε γάμο.