Μαύρο Ρόδο: Την βρίσκουν μισοπεθαμένη, της κάνουν εξετάσεις κι αποκαλύπτεται ότι είναι έγκυος!

Επικρατεί παγωμάρα!

Μαύρο Ρόδο: Την βρίσκουν μισοπεθαμένη, της κάνουν εξετάσεις κι αποκαλύπτεται ότι είναι έγκυος!

Η πίεση των όσων συνέβησαν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Πέτρο και η στενοχώρια από τον χωρισμό τους αρρωσταίνουν την Ελισάβετ, η οποία καταλήγει στο νοσοκομείο. Μόνο που εκεί μαθαίνει σοκαρισμένη πως περιμένει παιδί! Πώς θα αντιδράσει η ίδια και τι θα γίνει τώρα με τον Πέτρο; Διαβάστε όλες τις απαντήσεις για την αγαπημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24/

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Μπορεί στα νέα επεισόδια που θα δείτε από εδώ και στο εξής, η Ελισάβετ να έχει παρατήσει τον Πέτρο και να έχει γυρίσει πίσω στο μοναστήρι, όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Κι αυτό γιατί η κοπέλα μαθαίνει πως είναι έγκυος και μάλιστα, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, στο τέλος της σειράς θα παντρευτεί με τον Πέτρο. Μέχρι βέβαια να φτάσουν σ’ εκείνο το σημείο, η σχέση τους θα περάσει διά πυρός και σιδήρου. Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή.

Δείτε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό! Την πυροβολεί και την αφήνει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της

Όταν η κοπέλα σε έξαλλη κατάσταση είδε τις φωτογραφίες του Πέτρου με τους φίλους του που είχαν μεταμφιεστεί σε καλόγριες, ζητάει από την Αυξεντία να επιστρέψουν πίσω στο μοναστήρι, αποφασισμένη πως η κοσμική ζωή δεν είναι για εκείνη. Από την άλλη, όταν ο Πέτρος το ανακαλύπτει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Εκείνη δεν θέλει να τον δει ποτέ ξανά! Σε αντίθεση με τον Πέτρο, ο Γεράσιμος πετάει από τη χαρά του που επιτέλους θα έχει ξανά κοντά του την Ελισάβετ. Μέσα σε όλα, η Αλεξία αναλαμβάνει να κάνει τον πυροσβέστη ανάμεσα σε Ελισάβετ και Πέτρο και να τους τα ξαναβρεί. Τα πράγματα θα πάρουν σύντομα άλλη τροπή...

Μαύρο Ρόδο: Τη βρίσκουν μισοπεθαμένη στο κελί της

Μαύρο Ρόδο: Την βρίσκουν μισοπεθαμένη, της κάνουν εξετάσεις κι αποκαλύπτεται ότι είναι έγκυος!

Κι ενώ η Ελισάβετ παλεύει να ξεχάσει τον Πέτρο, η Θεοδότη της εξιστορεί τη δική της ιστορία αγάπης που έζησε και το πώς ο έρωτας την κατέστρεψε και την οδήγησε στον μοναχισμό. Η Ελισάβετ τρέμει με όσα ακούει: «Άρα ο έρωτας φέρνει μόνο πόνο, έτσι δεν είναι;», τη ρωτάει η Ελισάβετ, η Θεοδότη όμως της επισημαίνει: «Στη δική μου περίπτωση ήταν... Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες! Να κοιτάξεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου, ξέρει αυτή πού θα σε οδηγήσει». Η πίεση όλων αυτών των ημερών και όσων έζησε η Ελισάβετ, την αρρωσταίνουν βαριά! Ο πυρετός ανεβαίνει επικίνδυνα και η ίδια παλεύει να κρατήσει δυνάμεις και να γίνει καλά.

Στο μεταξύ, η Αλεξία αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει και να της μιλήσει και για τον Πέτρο, αλλά όταν μπαίνει στο κελί της τη βρίσκει πεσμένη στο έδαφος να έχει χάσει τις αισθήσεις της. «Βοήθεια», φωνάζει και εκεί τρέχει ο Γεράσιμος με τον οποίο μαζί παλεύουν να τη συνεφέρουν. «Ψήνεται στον πυρετό, μήπως να την πάμε στο νοσοκομείο καλύτερα;», προτείνει η Αλεξία φοβισμένη. Η Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και τελικά τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, αλλά εκείνη δεν απαντάει στα τηλέφωνα και αυτό τον ανησυχεί:

«Σ’ έχω πάρει πόσα τηλέφωνα και δεν απαντάς! Πάρε με, ανησυχώ», της αφήνει μήνυμα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί κάνουν μια σειρά εξετάσεων στην Ελισάβετ και το νέο που μεταφέρουν στα δικά της άτομα που περιμένουν υπομονετικά, προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα: «Είναι έγκυος», τους ανακοινώνουν και επικρατεί παγωμάρα. Εκείνος που χάνει τον κόσμο από τα πόδια του είναι ο Γεράσιμος! Ομως και η αρχική αντίδραση της Ελισάβετ δεν θα είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, καθώς βρίσκεται σε σοκ και το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι να μην το μάθει ο Πέτρος!