Παράδεισος των Κυριών: «Φύγε τώρα από εδώ μέσα» - Μαθαίνει ότι είναι έγκυος και γίνεται έξαλλος!

Σοκαριστικές οι εξελίξεις των επόμενων 24 - 28/4 επεισοδίων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των Κυριών: «Φύγε τώρα από εδώ μέσα» - Μαθαίνει ότι είναι έγκυος και γίνεται έξαλλος!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα 24-28/4 επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών καθώς η Μιράντα συνεχίζει να μη θέλει να τα ξαναβρεί με τον Ντίνο, ενώ ο Αγης αποφυλακίζεται και ζητάει από την Πολυξένη να παντρευτούν.

Η Βικτώρια προσπαθεί και πάλι να σκοτώσει τον Θανάση, ενώ διώχνει την Πολυξένη από το σπίτι μόλις μαθαίνει ότι ο γιος της θέλει να την παντρευτεί. Την ίδια στιγμή η Ολγα αναγκάζει τον Χριστόφορο να της πει ότι είναι αθώος για να μπορέσει να ενοχοποιήσει τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς!

Οι εβδομαδιαίες 24 - 28/4 εξελίξεις της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών

ΔΕΥΕΡΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 121

Ο Αποστόλης δείχνει αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Σύρμω, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα και στόχος της ξανά είναι ο Χρηστίδης, ενώ η Μιράντα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει από τον Ντίνο οριστικά. Στο μεταξύ, η μητέρα της Μιράντας έρχεται από την Πάτρα και προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Μην κάνεις αυτό το λάθος, ο Ντίνος σε αγαπάει», της επισημαίνει. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτά του στην Ολγα και ο Μάρκος κάνει ένα λάθος που μπορεί να του στοιχίσει τη φιλία του με τον Ντίνο.

Ο Μάρκος μιλάει με τη Μιράντα: «Εχω την αίσθηση ότι ο Ντίνος είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αμαλία», της λέει. Λίγο αργότερα η Γεωργία πάει με τον Δημητράκη στον «Παράδεισο» για να δει τις φίλες της καθώς ο Δημητράκης της έχει επιβάλλει να βγαίνει μόνο μαζί του. Εκεί η Γεωργία βλέπει τον Πάρη και αρχίζουν να μιλάνε, ο Δημητράκης όμως δεν τα σηκώνει αυτά: «Γιατί μιλάς στη γυναίκα μου;», τον ρωτάει και κουβέντα στην κουβέντα πιάνονται στα χέρια. Ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθεριά του, απάγει τη Ματούλα και την κλείνει σε μια αποθήκη για να εκβιάσει τους Μπουραντάδες. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο, ότι ο Αγης αποφυλακίζεται, καθώς δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

ΤΡΙΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 122

Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται και φαίνεται να οδεύει προς ένα τέλμα, καθώς ο Ντίνος τού χρεώνει ότι έχει μερίδιο ευθύνης στον χωρισμό του με τη Μιράντα: «Το κάνεις για να μας χωρίσεις, ξέρω ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της», τον κατηγορεί και ο Μάρκος υποβάλλει την παραίτησή του, που γίνεται δεκτή και μόνο η Μιράντα προσπαθεί να την ανατρέψει: «Μάρκο, είστε συνεργάτες με τον Ντίνο, μην το κάνεις αυτό», του τονίζει. Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθεί η Μιράντα, δεν καταφέρνει να συμφιλιώσει τις δύο πλευρές καθώς ο Μάρκος είναι ανένδοτος. Την ίδια στιγμή ο Αγης είναι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο:

«Οικογένεια δεν ήθελες, παιδιά; Ε, λοιπόν, θα τα κάνεις μαζί μου. Θα παντρευτούμε», της λέει και η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Δεν προλαβαίνει όμως να χαρεί, γιατί η Βικτώρια κάνει πάλι το «θαύμα» της. Πλησιάζει την Πολυξένη και αρχίζει να την απειλεί: «Ξέρω πολύ καλά το παρελθόν σου και πίστεψέ με δεν θα αρέσει καθόλου στον Αγη όσα θα μάθει, αν δεν σηκωθείς να φύγεις σήμερα κιόλας από δω μέσα». Η Πολυξένη καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και αναγκάζεται να φύγει κρυφά. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως, καθώς οι υποψίες στρέφονται τώρα και στον Αποστόλη, διότι η κατάθεσή του αποδεικνύεται ότι είχε πολλά κενά.

Διαβάστε επίσης: «Λέγε που έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας» - Η Βικτώρια παρουσιάζει στην Αμαλία τη μάνα της

ΤΕΤΑΡΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 123

Τα σύννεφα στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας δεν έχουν φύγει ακόμα. Η Μιράντα βρίσκεται αντιμέτωπη, μόνη και εκτεθειμένη με μια δυσάρεστη επίσκεψη, που μπορεί να τη φέρει κοντά στην αλήθεια, με ένα μεγάλο κόστος... Ο Χρηστίδης την πλησιάζει και της ζητάει χρήματα για να δραπετεύσει με αντάλλαγμα: «Δώσε μου αυτά που σου ζητάω και θα ελευθερώσω τη Ματούλα, αλλά πριν φύγω για πάντα θα σου πω ποια είναι η κόρη σου και πού θα τη βρεις», την εκβιάζει. Ο Μάρκος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποφάσεις του.

Η Πιπίτσα μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλη: «Πώς αφήνεις τη δουλειά σου, με κορίτσι της παντρειάς; Τι θα κάνουμε τώρα; Τόσο ανεύθυνος είσαι πια; Πώς θα τα βγάλουμε πέρα, που έχουμε να ετοιμάσουμε και έναν γάμο;», του φωνάζει και ο Μάρκος της λέει: «Μια χαρά θα τα καταφέρουμε. Εχω δουλειά. Εχω αναλάβει όλα τα λογιστικά του Βασιλείου, μου φτάνει». Την ίδια στιγμή η Ολγα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αποστόλη στη φυλακή, ενώ η εξαφάνιση της Πολυξένης μετά από αυτή της Ματούλας, έρχεται να ταράξει ξανά το σπίτι των Μπουραντάδων, που πλέον βάλλεται από παντού… Το μυστήριο με τη δολοφονία της Ντέπυ συνεχίζεται και ο Σωτήρης νιώθει ανήμπορος να διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς καινούρια στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως. Ωστόσο η τελική ιατροδικαστική εξέταση, όχι μόνο δεν ρίχνει φως, αλλά μπερδεύει περισσότερο την υπόθεση…

ΠΕΜΠΤΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124

Η εμπιστοσύνη του Ντίνου στο πρόσωπο της Μιράντας κλονίζεται, καθώς ανακαλύπτει ότι έχει πάρει από τον κοινό τους λογαριασμό του «Παραδείσου» ένα μεγάλο ποσό. Ωστόσο ο Ντίνος μπαίνει σε σκέψεις, αλλά δεν της λέει τίποτα, μάλιστα αποφασίζει να το ψάξει για να δει τι ακριβώς θέλει τα χρήματα. Την ίδια στιγμή ο Αγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη, ενώ στο σπίτι τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η αστυνομία τον συλλαμβάνει ξανά για να τον ανακρίνει. Την ίδια ώρα η Ολγα επισκέπτεται τον Χριστόφορο στη φυλακή:

«Σε παρακαλώ, πες μου εμένα την αλήθεια, ότι δεν σκότωσες την Ντέπυ, θέλουμε με τον Γιαμαλή να ενοχοποιήσουμε τον Αποστόλη», του λέει και ο Χριστόφορος παραδέχεται την αθωότητά του, με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τελικά τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς. Η Αμαλία άθελά της δίνει μια σημαντική πληροφορία στην αστυνομία. Συγκεκριμένα λέει στον Γιαμαλή: «Ο Ντίνος είχε έναν έντονο καβγά στο γραφείο και την είχε πιάσει από τον λαιμό», καταθέτει. «Και μάλιστα της φώναζε θα σε σκοτώσω, μου κατέστρεψες τη ζωή», τους εξηγεί. Ετσι ο Ντίνος μπαίνει κι αυτός στο κάδρο των υπόπτων. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Ολγας και του Πάρη και πηγαίνει στο ζαχαροπλαστείο για να ζητήσει συγγνώμη από τη Σύρμω και τους γιους της: «Φέρθηκα απάνθρωπα, το ξέρω. Ορκίζομαι να μη σας ξαναενοχλήσω.

Εσείς μόνο θα μου βάζετε το ενοίκιο και τίποτε άλλο», τους καθησυχάζει. Στο μεταξύ, ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας μαθαίνει κάτι που τον κάνει έξω φρενών, ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Ετσι, πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι της: «Τα έμαθα όλα, μου τη δίνετε χαλασμένη. Θα μου δώσετε κι άλλη προίκα και πιο πολλά μετρητά», τους λέει και κάνει τον Μάρκο με την Πίπιτσα έξαλλους: «Φύγε τώρα από εδώ μέσα. Την κόρη μου δεν την πουλάω. Φύγε!», του φωνάζει ο Μάρκος και ο Δημητράκης που δεν περιμένει αυτή την αντίδραση, μαζεύεται: «Εγώ την αγαπάω τη Γεωργία και δεν θέλω τα χρήματα. Την αγαπούσα από παλιά», ισχυρίζεται και η Γεωργία λέει το τελικό ναι για να γίνει ο γάμος. Ο Ντίνος ακολουθεί τη Μιράντα και τη βλέπει να μιλάει με τον Χρηστίδη και να του δίνει χρήματα, αλλά την ώρα που ο Χρηστίδης ετοιμάζεται να της δώσει τη Ματούλα και να της πει για την κόρη της, εμφανίζεται ο Ντίνος κι εκείνος το σκάει με τα λεφτά.

Διαβάστε επίσης: «Με τον άντρα σου είχαμε δεσμό! Έδωσε το γιο μας για υιοθεσία! Είναι ο...» - "Βόμβα" στον Παράδεισο των κυριών

Οι εβδομαδιαίες 24 - 28/4 εξελίξεις της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124

Η Μιράντα βιώνει και πάλι μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με το παιδί της. «Τι έκανες; Θα μου έλεγε πού είναι η κόρη μου. Τώρα πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε πάλι», του λέει κλαίγοντας και ο Ντίνος, παρά τις αντιξοότητες, παλεύει να της συμπαρασταθεί: «Αγάπη μου, σου υπόσχομαι εγώ θα τη βρω. Οσο για τα λεφτά δεν με νοιάζει», υποστηρίζει. Η συζήτηση της Αμαλίας και του Σωτήρη προκαλεί νέα προβλήματα στον Ντίνο, ο οποίος οδηγείται σε μια ομολογία που ενδέχεται να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με τον νόμο. Η Ολγα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν: «Θα πληρώσω να βγει το διαζύγιο και θα πας μέσα για μοιχεία», λέει στον Αποστόλη, ο οποίος όμως υπονομεύει τη σιγουριά της τονίζοντάς της:

«Δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις. Αυτή που μου χρεώνεις για ερωμένη είναι πεθαμένη. Και μάθε κι αυτό. Δεν έχεις μία. Σου τα έχω πάρει όλα και κινητά και ακίνητα», της αποκαλύπτει και η Ολγα παθαίνει σοκ. Την ίδια στιγμή ο Αγης βρίσκει την Πολυξένη και της ζητάει να γυρίσει πίσω, αλλά η κοπέλα τού ξεκαθαρίζει: «Δεν θα έρθω, δεν με θέλει η θεία σου. Αυτή με έδιωξε», του εξηγεί και η Αμαλία κάνει πρόταση στην Πολυξένη να πάει να δουλέψει πωλήτρια στον «Παράδεισο», κάτι που μόλις μαθαίνει η Μιράντα γίνεται έξαλλη.