Κόκκινο ποτάμι (22/4): Τρόμος για την Ανθή - Την ψάχνει η μητέρα της κλαίγοντας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόκκινο ποτάμι (22/4): Τρόμος για την Ανθή - Την ψάχνει η μητέρα της κλαίγοντας

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Κόκκινο Ποτάμι (22/4) μετά τη διακοπή, που είχε γίνει λόγω Πάσχα. Οι εξελίξεις και αυτή τη φορά θα είναι συγκλονιστικές καθώς η πλοκή έχει μείνει σε πολύ κομβικό σημείο (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (22/4) εξελίξεις για το Κόκκινο Ποτάμι

Στον Λαγκαδά ο Γκίκας έχει μια νέα πρόταση για τους πρόσφυγες: Να πάνε εργάτες στα κτήματα τα δικά του, που στην πραγματικότητα είναι δικά τους και τα έχει καταπατήσει, ενώ από την άλλη η Ανθή απελπίζεται νιώθοντας ότι όλοι «ξέρουν» για το παρελθόν της. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης φτάνει στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Σίμος απειλεί τον Λουκά για να του φέρει την Ανθή. Φεύγοντας από τη Σμύρνη, ο Ισμαήλ επιμένει και πάλι στη Χασμίκ να φύγουν αμέσως από εκεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιφιγένεια φτάνει στο Παρίσι, ξαναβρίσκεται με τον Μιλτιάδη και δηλώνει ότι σκοπεύει να τον πάρει μαζί της στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση της Ελένης και του Ζαχάρωφ.

Οι εκλογές πλησιάζουν

Ο Φώτης και η Νίκη επιστρέφουν φέρνοντας την Αγγελική, που αναλαμβάνει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γεγονός που θορυβεί τον Λάζαρο και τον Γκίκα. Παράλληλα εμφανίζεται ο Λουκάς, που προειδοποιεί την Ανθή ότι ο Σίμος τη θέλει πίσω. Στη Θεσσαλονίκη ξεκινάνε οι προετοιμασίες για τις εκλογές με επικεφαλής των Βενιζελικών τον Γαλάνη και των Βασιλικών τον Χριστοδούλου. Στο Λαγκαδά η Αγγελική -με τη βοήθεια του Κοσμά- ξεσκεπάζει τον Γκίκα και οι πρόσφυγες καταφέρνουν να αποκτήσουν επιτέλους τα κτήματά τους.