Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Την σκοτώνουν και παίρνει άλλη τη θέση της - Οι δυο πιθανές αντικαταστάτριες της "Βουλίτσας"

Δυο πασίγνωστες γυναίκες "έπεσαν" στο τραπέζι των συζητήσεων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Την σκοτώνουν και παίρνει άλλη τη θέση της - Οι δυο πιθανές αντικαταστάτριες της

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, η Ελένη Κοκκίδου, αλλιώς τηλεοπτική Βουλίτσα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, έπειτα από 10 συνεχόμενες σεζόν που προβάλλεται.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου» έχει πει η ηθοποιός - δείτε τις δηλώσεις της.

Υπάρχει λοιπόν προβληματισμός στην ομάδα των σεναριογράφων για το ρόλο της. Σύμφωνα, με όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό «Τηλέραμα» εξετάζεται ο θάνατος της ηρωίδας, με τη Βουλίτσα να επιστρέφει στα όνειρα του Μηνά.

Όπως ειπώθηκε όμως στην εκπομπή BreakfastStar, προσπαθούν να βρουν διαφορετικό τρόπο να την "εξαφανίσουν" όχι τόσο βαρύ, καθώς η Βουλίτσα είναι από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς.

Δείτε επίσης: Εκτός τηλεόρασης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Από πρωταγωνιστής στον ALPHA, ταβερνιάρης

Οι δυο πιθανές αντικαταστάτριες της Βουλίτσας στην σειρά Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Οι σεναριογράφοι και η ομάδα της σειράς Μην αρχίζεις την Μουρμούρα, έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται ποια ηθοποιός θα πάρει την θέση της Ελένης Κοκκίδου μετά την αποχώρηση της. Στο τραπέζι έχουν "πέσει" δυο ονόματα. Πρόκειται για δυο πολύ επιτυχημένες ηθοποιούς τις οποίες έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η μια είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η άλλη η Χρυσούλα Διαβάτη!