Σασμός (27/4): H σκηνή με Αντώνη και Φαρμάκη στο νοσοκομείο που θα συνταράξει - Τον σκοτώνει;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (27/4): H σκηνή με Αντώνη και Φαρμάκη στο νοσοκομείο που θα συνταράξει - Τον σκοτώνει;

Συνταρακτικές απόψε 27/4 οι εξελίξεις του Σασμού! Η συνάντηση Φαρμάκη και Αντώνη θα φέρει ραγδαία γεγονότα, ενώ επιτέλους ο δεύτερος είναι έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του στο πλευρό της Μαρίνας. Παράλληλα, η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη.

Οι σημερινές 27/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 122

Ο Φαρμάκης επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο. Η αντίδραση του τελευταίου θ’ αφήσει τόσο τον Ευθύμη όσο και τη Μαρίνα με το στόμα ανοιχτό. Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη. Ο Παύλος κάνει μια απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο. «Θέλεις να ψάξουμε μαζί από πού προέρχεται αυτό το όπλο; Κάτι περίεργο συμβαίνει, Μαθιό, και νομίζω πως αν συνεργαστούμε, ίσως να σώσουμε κάποιον χωριανό μας», του προτείνει και ο Μαθιός αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, δέχεται.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο πρώτος σασμός στη σειρά - Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!

Η επιστροφή τού Αντώνη στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. «Μαρίνα μου, νόμιζα πως δεν θα ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή. Να γυρίσουμε στο σπίτι μας, στην ησυχία μας. Κουράστηκα στο κρεβάτι του νοσοκομείου και με όλο αυτόν τον κόσμο που μπαινόβγαινε στο δωμάτιό μου», της λέει όταν μένουν μόνοι στο δωμάτιό τους και κλείνουν την πόρτα πίσω τους. Η αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Πατέρας και γιος παίζουν και η Αργυρώ σκέφτεται αν μπορεί να κάνει όνειρα πως οι τρεις τους μπορούν να γίνουν έστω και καθυστερημένα μια όμορφη οικογένεια.

Η σκηνή που θα "λυγίσει" τους τηλεθεατές έρχεται!

Ο Αστέρης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στο γεγονός πως έχει παιδί και η αγαπημένη του το έκρυβε!

Ξέρει πως η Αργυρώ Βρουλάκη είναι η γυναίκα της ζωής του αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι επί δύο χρόνια του στέρησε τον καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Πετρή. Τόσο ο Μαθιός όσο και η Βασιλική θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν γνώμη και να τον κάνουν να δει και τη δική της πλευρά, όμως ο Αστέρης δεν θα ξέρει τι να αποφασίσει για το μέλλον του. Μέχρι που όταν βρεθεί ξανά με τον γιο του, εκείνος θα τον φωνάξει «μπαμπά» και ο γιος της Καλλιόπης θα λυγίσει και μόνο στο άκουσμα της μικρής αυτής λέξης.

Αυτομάτως όλα θα πάρουν στο μυαλό του τη θέση που τους αξίζει και λίγο αργότερα θα κάνει στην Αργυρώ μια πρόταση που θα της αλλάξει τη ζωή: «Θέλω να σε παντρευτώ και ξέρω πως κατά βάθος το ίδιο θες και εσύ. Ομως ας το κάνουμε μόνοι μας. Να παντρευτούμε μακριά από όλους και όλα. Να πάρουμε το παιδί μας και να φύγουμε. Τέλος τα προβλήματα, Αργυρώ. Πρέπει να ενώσουμε την οικογένειά μας», θα της πει και εκείνη δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει. Ούτε καν αν πρέπει να το πει στη Μαρίνα - διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας!

undefined