Γη της ελιάς: «Γιατρέ φοβάμαι για το μωρό μου!» - Κραυγή αγωνίας από την Μαρίνα! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία

«Καλά κάνατε και ήρθατε αλλά...»

Γη της ελιάς: «Γιατρέ φοβάμαι για το μωρό μου!» - Κραυγή αγωνίας από την Μαρίνα! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Η Μαρίνα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, καθώς περιμένει το παιδί της με τον Μάνο. Το μόνο που τη βάζει σε σκέψεις είναι η αντίδραση της μικρής αλλά και η φίλη της η Μυρτάλη, που θέλει να φύγει και δεν της εξηγεί τον λόγο. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της... Το περιοδικό Tv24 μας μεταφέρει αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ για την συγκλονιστική σειρά Γη της Ελιάς!

Η Μαρίνα είναι στα πάνω και στα κάτω της λόγω της εγκυμοσύνης της, την οποία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα, αλλά όχι με φόβο. Μάλιστα έχει τονίσει πολλές φορές τόσο στον Μάνο όσο και στον Ισίδωρο να πάψουν να ανησυχούν, καθώς δεν είναι άρρωστη, είναι απλά έγκυος.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Γη της ελιάς: Η Μαρίνα αιμοραγγεί

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς: Το τραγικό τέλος της σειράς - «Μάνα την σκότωσα!»

Ωστόσο όλο αυτό αναμένεται ν’ αλλάξει καθώς όπως θα δούμε η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που θα την κάνει να ανησυχήσει. Η κοπέλα παρατηρεί ότι έχει αίμα: «Μάνο, κάτι συμβαίνει, είδα αίμα και δεν λέει να σταματήσει», του λέει. Ο Μάνος τα χάνει: «Μαρίνα, τι λες; Μου το λες έτσι απλά ότι έχεις αιμορραγία;. Πάμε, φύγαμε για τον γιατρό σου τώρα». Αμέσως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στον γυναικολόγο στο νοσοκομείο, με τον Μάνο να μην την αφήνει λεπτό από τα μάτια του: «Γιατρέ, φοβάμαι για το μωρό μου», λέει η κοπέλα με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια και τον Μάνο να τρέμει τι θα ακούσει. Ο γιατρός προσπαθεί να τους καθησυχάσει:

«Μην ανησυχείτε, θα την εξετάσω και όλα θα πάνε καλά». Μετά από λίγο ο γιατρός τους τονίζει: «Είχατε δίκιο που ανησυχήσατε και καλά κάνατε και ήρθατε αμέσως, αλλά όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η αιμορραγία είναι συνηθισμένη, στα πολύ αρχικά στάδια της κύησης και παρατηρείται σε πολλές κοπέλες, θα σας κρατήσω λίγο, μία-δύο μέρες να δούμε πώς πάμε και μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι», τους λέει και η καρδιά τους γυρίζει στη θέση της.

Άγριος καβγάς Κουράκου-Ευτυχίας

Γη της ελιάς: «Γιατρέ φοβάμαι για το μωρό μου!» - Κραυγή αγωνίας από την Μαρίνα! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Λίγο πριν τον γάμο και ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Γιώργης με την Ευτυχία έχουν αρχίσει τα καβγαδάκια, μια για το οικονομικό, μια για το ότι ο Κουράκος δεν θέλει να τη βλέπει να δουλεύει, δείχνουν πάντως να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις σε πολλά θέματα. Έτσι, όπως θα δούμε για άλλη μια φορά, ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν και μάλιστα πολύ άσχημα, ενώ για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Το ζευγάρι ψυχραίνεται και η Ευτυχία αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη φορά δεν είναι απλά ένα καβγαδάκι κι αν δεν κάνει πίσω, ίσως να τον χάσει. Ετσι μετά από λίγο προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της και δεν σηκώνει κουβέντα.

Ο Αλέξης τρελός από ζήλια απάγει τη Θοδώρα

Ο Αλέξης μαθαίνει ότι η Μαργαρίτα φιλοξενεί στο σπίτι της τη Θεοδώρα και ζητά εξηγήσεις: «Από πού κι ως πού τη μάζεψες στο σπίτι; Ετσι είναι, δεν θέλεις εμένα γιατί βρήκες άλλη κόρη τώρα», της ουρλιάζει. Ο Αλέξης φεύγει και όπως δείχνει τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της: «Αυτή φταίει που η μάνα μου μού έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά θα την κανονίσω», ισχυρίζεται. Λίγο αργότερα ο Αλέξης αρχίζει να παρακολουθεί τη Θεοδώρα και να ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Και δεν αργεί αυτή η στιγμή, καθώς σε κάποιο ερημικό στενό της Αρεόπολης στριμώχνει την κοπέλα με το αμάξι του και την απάγει.