Κόκκινο Ποτάμι (29/4): Η Ιφιγένεια παθαίνει νευρικό κλονισμό - Πεθαίνει ο γιος της...

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κόκκινο Ποτάμι (29/4): Η Ιφιγένεια παθαίνει νευρικό κλονισμό - Πεθαίνει ο γιος της...

Το βράδυ του Σαββάτου 29/4 το Κόκκινο Ποτάμι επιστρέφει και σε αυτό θα συμβούν περίεργα πράγματα, καθώς μια βόλτα του Μιλτιάδη στο πάρκο έχει τραγική κατάληξη, ενώ μη αντέχοντας το βάρος του θανάτου του η Ιφιγένεια φεύγει αμέσως για τη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ ποια σειρά του OPEN κόβεται).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (29/4) στο Κόκκινο Ποτάμι

Ύστερα από τη συνάντηση με τον Λουκά, η Ανθή φεύγει στο δάσος και όλοι την ψάχνουν φοβούμενοι το χειρότερο. Οταν τη βρίσκουν πείθεται να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει στον γάμο με τον Νίκο. Στο μεταξύ μια βόλτα του Μιλτιάδη στο πάρκο έχει τραγική κατάληξη. Το παιδί χάνεται για πάντα και το γεγονός προκαλεί νευρικό κλονισμό στην Ιφιγένεια. Μην αντέχοντας το βάρος του θανάτου του φεύγει αμέσως για τη Θεσσαλονίκη. Στη Σμύρνη η Χασμίκ αποκαλύπτει στους δικούς της τους φόβους του Ισμαήλ για πόλεμο, αλλά ο Σταμάτης, που εμφανίζεται ξαφνικά, τους καθησυχάζει. Στην Αθήνα ο Γαλάνης προειδοποιεί -κι αυτός με τη σειρά του- για τους κινδύνους των εκλογών τον Βενιζέλο, που και πάλι αδιαφορεί.

Ο Δημοσθένης ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη για τον Λαγκαδά να συναντήσει την Αγγελική και να της πει ότι αποφάσισε να καταταγεί στη Σμύρνη. Στην καλύβα του Οσμάν, ο Χότζας και η Λουσίν συναντούν τον Γρηγόριο με τον Ανδρέα και τους αντάρτες και μαθαίνουν ότι ο Νικολαΐδης είναι στην Κωνσταντινούπολη. Στο γεύμα στο σπίτι του ο Γκίκας προσπαθεί να «λαδώσει» την Αγγελική, που φυσικά αρνείται. Καταρρακωμένη η Ιφιγένεια φτάνει στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι της Εσμέ.