Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία συναντάει για πρώτη φορά την μάνα της - «Αυτή είναι η κόρη σου»

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία συναντάει για πρώτη φορά την μάνα της - «Αυτή είναι η κόρη σου»

Από την Δευτέρα 1/5 και έπειτα θα συμβούν πολλά στον Παράδεισο των Κυριών στο κανάλι του ALPHA. Ο Ντίνος αρχίζει να υποψιάζεται ότι δεν είναι τυχαίο το σημάδι που έχουν στο ίδιο σημείο η Μιράντα με την Αμαλία, ενώ η Βικτώρια προσπαθώντας να σταματήσει την Αμαλία να ψάχνει τους βιολογικούς της γονείς, της παρουσιάζει μια άγνωστη για μητέρα. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης επιτίθεται στην Ολγα και ο Πάρης ορκίζεται να τον σκοτώσει αν την ξαναπειράξει.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις του Παράδεισου των Κυριών

Δευτέρα 1/5 Επεισόδιο 126

Ο θυμός του Χριστόφορου για την εξέλιξη της υπόθεση της δολοφονίας της Ντέπυς, τον οδηγεί σε πράξεις οι οποίες θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την Ολγα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτό που περνάει ο γιος του… Ετσι πηγαίνει στον Αποστόλη και του λέει ότι είδε την Ολγα να φιλιέται στο αστυνομικό τμήμα με τον Σωτήρη Γιαμαλή.

Ο Αποστόλης τελικά έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια που τόσο καιρό υποψιαζόταν μόνο, αναφορικά με τη σχέση της Ολγας με τον Σωτήρη και αποφασίζει να δράσει. Ετσι πηγαίνει και καταθέτει μήνυση για μοιχεία κατά του Γιαμαλή… Ο Ντίνος έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να πάρει την απόφαση να μην προσλάβει την Πολυξένη, χωρίς να συνεννοηθεί με τη Μιράντα. Ετσι η Μιράντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει εκείνη την κατάσταση: «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσλάβουμε, δεν έχετε τα απαραίτητα προσόντα», της λέει, εντείνοντας την κόντρα που έχει με την Αμαλία... Στο μεταξύ ο Ντίνος μιλάει με τη Μιράντα και της δίνει μια καινούρια πληροφορία που θα την κλονίσει και θα της αλλάξει γνώμη για την Αμαλία: «Μιράντα, η Αμαλία είναι υιοθετημένη, έχει περάσει πολλά και είναι μια δυστυχισμένη κοπέλα», της αποκαλύπτει και η Μιράντα αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι την Αμαλία. Στο μεταξύ στο σπίτι των Μπουραντάδων μετά από αρκετό καιρό ξαναμπαίνει η χαρά, καθώς επιστρέφει ο Αγης από τη φυλακή, η Πολυξένη αλλά και η Ματούλα, την οποία απελευθερώνει ο Χρηστίδης.

Τρίτη 2/5 Επεισόδιο 127

Ο Αποστόλης για μια ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με την Ολγα: «Τον αγαπητικό σου θα τον κλείσω μέσα. Προς το παρόν θα τον ξηλώσουν και από την υπηρεσία του, αφού κατέθεσα μήνυση για μοιχεία», της λέει και η Ολγα γίνεται έξαλλη: «Τι πήγες κι έκανες;», του φωνάζει και του επιτίθεται και πάνω στον καβγά ο Αποστόλης την πιάνει από τον λαιμό να την πνίξει, τραυματίζοντάς την και αφήνοντάς της σημάδια στον λαιμό. Μόλις το βλέπει αυτό ο Πάρης γίνεται έξω φρενών με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τον έλεγχο: «Τώρα πήγε και να σε σκοτώσει;», τη ρωτάει και ορμάει στον πατέρα του: «Θέλω να φύγεις, να εξαφανιστείς και την επόμενη φορά που θα αγγίξεις τη μάνα μου, θα σε σκοτώσω», του τονίζει. Στο μεταξύ το σχέδιο του Θανάση προχωράει καθώς έχει πάει στην Πάτρα στο σπίτι των γονιών της Μιράντας, τους οποίους κρατάει ομήρους. Παράλληλα όμως και ο Τάσος βάζει στη Φωφώ ένα απροσπέλαστο εμπόδιο, καθώς την κατηγορεί ότι πήρε τα παιδιά και εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη.

Ενα τηλεφώνημα στον «Παράδεισο» φέρνει μεγάλη αναστάτωση στη Μιράντα και βάζει τον Ντίνο σε υποψίες, καθώς ο Χρηστίδης ζητάει να μιλήσει με την Αμαλία και ο Ντίνος, έχοντας στο μυαλό του ότι ο Χρηστίδης με τη Βικτώρια έκαναν δουλειές με τις παράνομες υιοθεσίες, αναρωτιέται: «Γιατί θέλει να μιλήσει με την Αμαλία;». Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης μπαίνει στο στόχαστρο της Βικτώριας, η οποία θέλει να τον ξηλώσει από τη θέση του και η Μιράντα αιφνιδιάζεται με μια ερώτηση που της κάνει η Αμαλία, ενώ ο Πάρης και η Ολγα ψάχνουν να βρουν τρόπο να οδηγήσουν τον Αποστόλη στη φυλακή, αλλά ήδη τους έχει προλάβει αφού έχει καταθέσει μήνυση για μοιχεία εναντίον του Σωτήρη και της Ολγας.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Τον σκοτώνει με δυο σφαίρες στο στήθος και ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Τετάρτη 3/5 Επεισόδιο 128

Το τεράστιο χάσμα μεταξύ της Αμαλίας και της Μιράντας φαίνεται πως αρχίζει σταδιακά να αποκτά κάποιες βάσεις ώστε να γεφυρωθεί, ενώ ο Ντίνος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του σοκαριστικού μυστικού που ενώνει τις δύο αυτές γυναίκες, αφού συνέχεια σκέφτεται το σημάδι που είχε ανακαλύψει στο σώμα της Μιράντας και που το ίδιο έχει και η Αμαλία. Ο Χριστόφορος ενημερώνεται από μια απρόσμενη πηγή για την ύποπτη συνάντηση που είχε η Βικτώρια την ημέρα της δολοφονίας της Ντέπυς καθώς ο οδηγός του τον ενημερώνει: «Κύριε, θέλω να σας πω κάτι. Την ημέρα της δολοφονίας είχα πάει την κυρία Βικτώρια στο σπίτι της Ντέπυς και μάλιστα η κυρία Βικτώρια τη χαστούκισε και της είχε αφήσει γρατζουνιά στο πρόσωπό της», του αποκαλύπτει, την ίδια ώρα που ο Αποστόλης Βασιλείου αντιμετωπίζει με μεγάλη αγένεια ένα πρόσωπο που του έκανε μια απροσδόκητη επίσκεψη, που δεν είναι άλλη από την γυναίκα του Γιαμαλή, η οποία τον παρακαλάει: «Σας παρακαλώ, αποσύρετε τη μήνυση. Αν χάσει ο άντρας μου τη δουλειά του δεν θα μπορέσω να ζήσω το παιδί μου. Από τον μισθό του και μόνο ζούμε», τον ικετεύει, εκείνος όμως της απαντάει: «Δεν με νοιάζει, κυρά μου. Ας τον μάζευες». Οι όμηροι που κρατά ο Θανάσης βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία να λυθούν κρυφά και ενώ παλεύουν για την ελευθερία τους, ο Θανάσης κάνει ένα σημαντικό τηλεφώνημα στο σπίτι του Μπουραντά και αρχίζει να κατηγορεί τη Βικτώρια.

Πέμπτη 4/5 Επεισόδιο 129

Ο Ντίνος, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας, πλησιάζει τη Βικτώρια, την οποία στριμώχνει πολύ άσχημα. «Λέγε πού έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας. Ξέρω ότι η Μιράντα βιάστηκε από τον Χρηστίδη κι αυτός σου έφερε το παιδί. Λέγε τι το έκανες;», της φωνάζει και η Βικτώρια συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι». «Ε, και; Μπορεί να μου το έφερε. Το παιδί δόθηκε για υιοθεσία, μπορεί αυτοί που το πήραν να έχουν πεθάνει, μπορεί να είναι στο εξωτερικό. Δεν έχω ιδέα», ισχυρίζεται, θολώνοντας και πάλι τα νερά. Ενα περίεργο τηλεφώνημα με τη μητέρα της αναστατώνει πολύ τη Μιράντα, καθώς καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ μια αναπάντεχη συνάντηση θα δώσει στην Ολγα πολλές απαντήσεις για το παρελθόν του Αποστόλη. Η Ολγα συναντάει τυχαία την Ειρήνη στον «Παράδεισο» και η Ειρήνη της εξομολογείται όλη την αλήθεια: «Με τον Αποστόλη πριν χρόνια είχαμε δεσμό, αλλά με άφησε όταν έμεινα έγκυος στο παιδί μας. Στη συνέχεια πήρε τον γιο μας και τον έδωσε για υιοθεσία. Ο γιος μας ήταν ο Αριστείδης, γι’ αυτό και του είχε δώσει τον “Παράδεισο”», της αποκαλύπτει. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση μετά την καταγγελία του Αποστόλη και κινδυνεύει να χάσει τα πάντα, ενώ η Δάφνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Αγη.

Παρασκευή 5/5 Επεισόδιο 130

Η σχέση του Δημητράκη με τη Γεωργία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μια κίνησή του όμως θα φέρει σε αδιέξοδο τη Γεωργία. Ολα γίνονται όταν ο Δημητράκης μένει μόνος στο σπίτι με τη Γεωργία και αρχίζει να την πιέζει ερωτικά. Η κοπέλα αντιστέκεται, αλλά ο Δημητράκης φτάνει σχεδόν στο σημείο να τη βιάσει, αλλά για καλή τύχη της Γεωργίας, μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι ο Στέφανος, ο οποίος τον πιάνει από τον γιακά: «Τι κάνεις εκεί, ρε;», του φωνάζει και τον απομακρύνει.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο και εκείνος σηκώνει ανάστημα και του λέει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε τίποτα και από εδώ και στο εξής θα έχει να κάνει μόνο με τον Πάρη. Η Γιαννούλα και ο Δονάτος παραμένουν όμηροι του Χρηστίδη και η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει για την Πάτρα μαζί με τον Ντίνο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος επιμένει να χωρίσουν με την Πιπίτσα και μάλιστα το ανακοινώνει και στα παιδιά αλλά εκείνη επιμένει: «Αφού θέλεις να χαλάσεις την οικογένειά σου για μια… μη πω τώρα, να το κάνεις, αλλά αποκλείεται να γίνει τώρα. Πρώτα θα γίνει ο γάμος της Γεωργίας και μετά κάνε ό,τι θέλεις. Και μιας και λέμε για τον γάμο, θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις για να βρεις χρήματα για τον γάμο της κόρης σου. Βλέπεις τώρα σου ήρθε να παραιτηθείς από τον “Παράδεισο”», του λέει, φέρνοντάς τον για άλλη μια φορά σε απόγνωση.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Της κάνει πρόταση γάμου αλλά τον παρατάει σύξυλο και εξαφανίζεται

Η Βικτώρια ξεγελά την Αμαλία

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σωτήρη, καθώς αποφασίζουν από την αστυνομία να τον θέσουν σε διαθεσιμότητα μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τη μοιχεία που τον έχουν καταγγείλει. Στο μεταξύ η Αμαλία έχει αρχίσει να ψάχνει τους βιολογικούς της γονείς και ρωτάει κατευθείαν τη θεία της. «Δυστυχώς, αγάπη μου, δεν τους ξέρω, αλλά για τη μητέρα σου κάτι μπορώ να κάνω, να ψάξω», της υπόσχεται. Ετσι η Βικτώρια, για να ξεγελάσει την Αμαλία, της παρουσιάζει μια ψεύτικη μητέρα, η οποία όντως έψαχνε κι αυτή για χρόνια να βρει την κόρη της που της την είχαν πάρει για υιοθεσία. Παρουσιάζει λοιπόν στη γυναίκα την Αμαλία: «Αυτή είναι η κόρη σου», ισχυρίζεται και στην Αμαλία για μητέρα της: «Αυτή είναι η μαμά σου», της λέει. Στο μεταξύ τα μαθαίνει όλα ο Χριστόφορος και γίνεται έξαλλος: «Τι άνθρωπος είσαι εσύ; Θα μπορούσες να της πεις ότι η μητέρα της πέθανε ή ότι έφυγε στο εξωτερικό και έχουν χαθεί τα ίχνη της», την κατηγορεί. Τέλος, ο Αποστόλης μαθαίνει από την Ολγα ότι μίλησαν με την Ειρήνη και πηγαίνει αμέσως να της ζητήσει τον λόγο και να την απειλήσει.