Survivor All Star highlights 1/5: Αποκαλύφθηκε ο έρωτα της Σταυρούλας στον Βασάλο! Κινδυνεύει να φύγει ο...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 1/5: Αποκαλύφθηκε ο έρωτα της Σταυρούλας στον Βασάλο! Κινδυνεύει να φύγει ο...

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 1/5 επεισόδιο του Survivor All Star μετά την αποκάλυψη πως η Σταυρούλα ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο, γεγονός που έφερε στο φως ο Στέλιος, για αυτό τον έβγαλαν και υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 1/5 highlights του Survivor All Star

«Μεταφέρει πληροφορίες που...» - Έξαλλος ο Βασάλος με τον Χανταμπάκη

Tα μυστικά, οι κόντρες και τα ψέματα ξεκίνησαν, με πρωταγωνιστές του Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πρωταθλήτρια, λοιπόν, είπε στον παρουσιαστή ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη της κόκκινης ομάδας και, ο ίδιος αμέσως το αποκάλυψε τόσο σε αυτόν, όσο και στην υπόλοιπη όμάδα. Μια κίνηση, που εξόργισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, διότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να του το αποκαλύψει.

Δείτε επίσης: «Βασάλο όταν ο Στέλιος έκανε ριάλιτι εσύ...» - Χαμός στο twitter με τον Χανταμπάκη

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο 10 λεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ενώ στην συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστεί στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν».

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο...» - Η στιγμή της εκδίκησης για την Μελίνα

Χαμός έχει γίνει διότι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά από τέσσερις σερί ήττες στον στίβο μάχης, έχουν αρχίσει να ρίχνουν ευθύνες και να προκαλούνται διαμάχες αναμεσά τους.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και "τα λόγια" που ακούγονται και μεταφέρονται. Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Χρυσαεϊδή αποκάλυψε στον Στέλιο Χανταμπάκη, ότι την ενδιαφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αυτό μεταφέρθηκε στον αναφερόμενο, χωρίς να υπάρχει λόγος, διότι είναι κάτι προσωπικό.

Επίσης, αυτό είναι μια εξέλιξη, που κάνει την Μελίνα Μεταξά, χαρούμενη καθώς η ίδια δικαιώνεται από τις φήμες, πως ενδιαφέρεται για τον personal trainer, ενώ έχει σύντροφο έξω.

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί.

Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Ασυλία για τις γυναίκες των "Κόκκινων" - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Την ώρα του στίβου μάχης, ο Γιώργος Λιανός τους έκανε μια ανακοίνωση για τις δύο γυναίκες της ομάδας των κόκκινων. Αυτή ήταν, πως δεν μπορούν να ψηφιστούν, στο συμβούλιο του νησιού, σε περίπτωση που χάσουν το αποψινό αγώνισμα.

«Θα παραμείνω στους άνδρες της κόκκινης ομάδας, καθώς η ομάδα σας έχει μια ιδιαιτερότητα αυτή την στιγμή. Έχει μόνο δύο γυναίκες. Τι σημαίνει αυτό; Σε περίπτωση ήττας σε κάποιο αγώνισμα ασυλίας, οι δύο αυτές γυναίκες προστατεύονται. Δεν μπορούν να ψηφιστούν», είπε ο παρουσιαστής του Survivor all star.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον στίβο μάχης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που κέρδισε τον αποψινό στίβο μάχης, είναι οι Μπλέ!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Μέσα στα ονόματα που κυριαρχούσαν στην ψηφοφορία ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κορομί.

Όπως σας είχαμε πει και εμείς απο νωρίς σήμερα το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.