Survivor All Star spoiler (1/5): Καιρό είχαμε να ακούσουμε το όνομά του - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτό δεν το περιμέναμε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (1/5): Καιρό είχαμε να ακούσουμε το όνομά του - Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται απόψε (1/5) το βράδυ και μετά το έπαθλο που κέρδισαν οι Μπλε οι οποίοι πήγαν στην Αγγλία και τα "έσπασαν", θα δώσουν άλλον ένα αγώνα ενάντια στους Κόκκινους για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα κι αυτό γιατί όλοι διψούν για την νίκη. Οι Μαχητές γιατί απολαμβάνουν την χαλαρότητα που τους διακατέχει αυτές τις μέρες που δεν χρειάζεται να ψηφίσουν κάποιον δικό τους, τρώνε και διασκεδάζουν, ενώ οι Διάσημοι νιώθουν πως πρέπει να πάρουν την ρεβάνς γιατί έχουν μείνει πίσω και δεν θέλουν να αρχίσουν να τσακώνονται και να μπουν στη διαδικασία να χάσουν κάποιον παίκτη τους.

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη, για κακή τύχη των Κόκκινων, οι Μπλε θα κερδίσουν ξανά και έτσι θα βρεθούν με άνεση στο συμβούλιο του νησιού. Οι Κόκκινοι από την άλλη πλευρά θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτός θα είναι άντρας και το όνομά του δεν το έχουμε δει πολλές φορές στην κάλπη. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ευτυχώς δεν υπήρξε πάλι ισοψηφία!

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό της διέρρευσε - Ο Βασάλος έμαθε όσα είπε η Σταυρούλα στον Χανταμπάκη

Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" την Ρία Κολοβού για χρήση κινητού

Στο χθεσινό 30/4 επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε μονομάχησαν στον στίβο μάχης για το πρώτο μεγάλο έπαθλο! Οι Μπλε ήταν εκείνοι λοιπόν που κέρδισαν και ετοίμασαν τα σακίδια τους με προορισμό το Λονδίνο, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Χαλ, της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Βέβαια, δεν έκαναν μόνο αυτό! Περπάτησαν στους δρόμους του Λονδίνου, διασκέδασαν, ενώ τα "έσπασαν" και σε νυχτερινό κέντρο με χορό και ποτό. Το φαγητό επίσης δεν έλειψε - δείτε εδώ όλα τα βίντεο!

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα ωστόσο, προκλήθηκε σάλος με την Ρία Κολοβού! Οι χρήστες του twitter εντόπισαν ένα στιγμιότυπο το οποίο έδειχνε καθαρά πως η παίκτρια παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα, τον κανόνα εκείνο της χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ρία φαίνεται πίσω από συμπαίκτρια της να κοιτάει το κινητό και εννοείται πως οι τηλεθεατές πήραν "φωτιά".

Δείτε επίσης: «Είναι βλ@μα το πεκινουά» - Έξαλλοι όλοι στο twitter με την Χρυσαειδή