Τα καλύτερα μας χρόνια (2/5): «Θα μπλέξουμε» - Αναμπουμπούλα με τον Στέλιο και...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (2/5): «Θα μπλέξουμε» - Αναμπουμπούλα με τον Στέλιο και...

Με νέο και διπλό επεισόδιο επιστρέφει την Τρίτη 2/4 η σειρά ''Τα καλύτερά μας χρόνια'' με τις εξελίξεις να είναι για μία ακόμη φορά απολαυστικές...(δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (2/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

27ο: Τα εγκαίνια

Επηρεασμένος απ’ όλα τα δυσάρεστα γεγονότα του καλοκαιριού του 1982, ο Άγγελος περνάει τα γενέθλιά του… μίζερα, μιας και ο Λούης προσπαθεί να συνέλθει από τον χαμό του πατέρα του. Ο νέος συγκάτοικος των Αντωνόπουλων μπορεί να είναι μικρός, αλλά είναι και… εκρηκτικός σαν δυναμιτάκι, με θεωρίες που η οικογένεια είχε καιρό να ακούσει!

Κι ενώ στο σπίτι επικρατεί επαναστατικό κλίμα, ο Δημήτρης και ο Κοντούλας βάζουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι, διχάζοντας τη γειτονιά. Η Τζένη ξεκινά να δέχεται εγγραφές στο καινούργιο γυμναστήριο, όμως, πέρα από απήχηση, θα βρει μπροστά της και… γραφειοκρατία. Ενώ όλοι είναι απορροφημένοι με τα αθλητικά γεγονότα της εποχής, κάποια απρόσμενα νέα θα εκπλήξουν ευχάριστα τη γειτονιά!

28ο: Φεγγαράκι μου, λαμπρό…

Η μόδα της γυμναστικής με βιντεοκασέτες έχει συνεπάρει τις γυναίκες της γειτονιάς και τα πρώτα video players αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Στέλιος δεν βλέπει με καλό μάτι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τη Μαίρη.

Η Άννα συνεχίζει να πολιορκεί τον Άγγελο, προκαλώντας του κι άλλα προβλήματα με την Κάθριν. Κι ενώ ο Αντώνης έχει μία δυσάρεστη συνάντηση, που θα ξυπνήσει κακές μνήμες, η συναυλία των POLL θα φέρει τον Λούη και τον Άγγελο λίγο πιο κοντά στο παρελθόν τους.