Κόκκινο ποτάμι (6/5): Σε τραγική θέση η Ιφιγένεια - Συναντάει μετά από καιρό το Δημοσθένη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόκκινο ποτάμι (6/5): Σε τραγική θέση η Ιφιγένεια - Συναντάει μετά από καιρό το Δημοσθένη

Το νέο επεισόδιο για τη σειρά ''Κόκκινο ποτάμι'' θα προβληθεί το Σάββατο 6/5 με τις εξελίξεις να είναι πολύ κρίσιμες μετά το νευρικό κλονισμό, που υπέστη η Ιφιγένεια...(δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (6/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Κόκκινο ποτάμι''

Η Ιφιγένεια αναζητά τον Δημοσθένη. Μαθαίνει ότι είναι στον Λαγκαδά και μαζί με την Εσμέ και τον Εμίρ ξεκινούν για εκεί. Στην Κωνσταντινούπολη ο Νικολαΐδης μαθαίνει τον θάνατο του Μιλτιάδη. Στο μεταξύ η Αγγελική, σαν υπεύθυνη στο Καραμπουρνάκι, προτείνει στον Δημοσθένη αναβαθμισμένη θέση, αλλά εκείνος δηλώνει αποφασισμένος να καταταγεί.

Στο μεταξύ ο Κεμάλ παραλαμβάνει κι άλλα όπλα από τους Ιταλούς και ο Ισμαήλ αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Στεργιάδη και προσπαθεί να το πετύχει μέσω της Χαλιντέ. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιφιγένεια φτάνει στην Καλλιθέα και συναντιέται με τον Δημοσθένη, ο οποίος ξεκινάει για Θεσσαλονίκη.

Ο Φώτης πέφτει νεκρός

Στην τουρκική ενδοχώρα ο Λάμπρος τραυματίζεται και ο Σταμάτης τον βρίσκει, από σύμπτωση, στο σπίτι του Ισμαήλ. Ο Γαλάνης κάνει προεκλογική ομιλία στην Καλλιθέα, όπου φαίνονται και οι διαφορές προσφύγων και γηγενών. Παράλληλα ο Λεβί διοργανώνει στο σπίτι του προεκλογική συγκέντρωση των Βασιλικών. Η Ιφιγένεια λέει στον Δημοσθένη για το θάνατο του Μιλτιάδη και αποφασίζει να πάει μαζί του στο μέτωπο. Μέσα σε όλα, οι μπράβοι του Σίμου πάνε να αρπάξουν την Ανθή. Ο Νίκος και ο Φώτης αντιδρούν και στη συμπλοκή ένα μπράβος μαχαιρώνει τον Φώτη, ο οποίος πεθαίνει στην αγκαλιά της Ελλης.