Όρκος (6/5): Ανατριχιαστική αποκάλυψη από το Φίλιππο - Το σκοτεινό σημείο με τα παράνομα χειρουργεία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όρκος (6/5): Ανατριχιαστική αποκάλυψη από το Φίλιππο - Το σκοτεινό σημείο με τα παράνομα χειρουργεία

Το νέο επεισόδιο για τη σειρά της ΕΡΤ ''Όρκος ΙΙ'' θα προβληθεί το Σάββατο 6/5 με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές καθώς η ζωή του Φίλιππου βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ραφαήλ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (6/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Όρκος''

Κενό χωρίζει πλέον τη Μαριτίνα από τον Φίλιππο. Εκείνη περνά τον χρόνο της με τον Νικήτα, ενώ εκείνος ανακαλύπτει τον χώρο που γίνονταν τα παράνομα χειρουργεία.

Ο Φίλιππος κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει τη Μαριτίνα, εκείνη όμως τον αποφεύγει, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει το πένθος της μέσω της τέχνης της. Αυτό τη φέρνει όλο και πιο κοντά με τον Νικήτα Στεργίου, ο οποίος την ενθαρρύνει συνεχώς αγοράζοντας τα προϊόντα της. Παρέα με την Μπελού, ο Φίλιππος αρχίζει να ενώνει τα στοιχεία και με τη βοήθεια του Ραφαήλ καταφέρνει να ανακαλύψει την αρχή του νήματος στην έρευνά του. Αυτό θα εξοργίσει όσους βρίσκονται απέναντί του κι ένα από τα κοντινά του άτομα θα αναγκαστεί να τον προδώσει.

Ο Φίλιππος στρέφεται στη δικαιοσύνη

Οι δημοσιογράφοι μαζεύονται έξω από το νοσοκομείο για να καλύψουν τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την απαγωγή του Μπερκ και η Γαλάτεια προσπαθεί να τους απομακρύνει. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το υπόγειο όπου γίνονται τα παράνομα χειρουργεία και αποφασίζει να στραφεί στη δικαιοσύνη, όσο η Μαριτίνα έρχεται κοντά με τον Νικήτα Στεργίου. Η Θάλεια νιώθει αβοήθητη και ψάχνει τρόπο να βοηθήσει στην εξαφάνιση, ενώ η Λένα, η βοηθός του Φίλιππου, ανακαλύπτει το μυστικό του Ραφαήλ.