Ο Παράδεισος των κυριών (9/5): «Ο πατέρας σου είχε ερωμένη πριν παντρευτούμε» - Το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (9/5): «Ο πατέρας σου είχε ερωμένη πριν παντρευτούμε» - Το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος

Η σχέση Πάρη - Μεμά έφτασε στο τέλος της μετά την αποκάλυψη του βιασμού της Αμαλίας, ενώ από την άλλη πολλά προβλήματα έρχονται τόσο για τον Αποστόλη όσο και για την Φωφώ και οι εξελίξεις στην σειρά Παράδεισος των κυριών είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές 9/5 εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 132

Η Σύρμω και ο Πασχάλης αδυνατούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και ο Μεμάς έχει αυτή τη συμπεριφορά μετά την κουβέντα του με τον Πάρη: «Θα μας πεις τι έχει γίνει; Τι είπατε και τώρα δεν μιλιέστε;», τον ρωτάνε και ο Μεμάς τους λέει μια δικαιολογία: «Τίποτα, κάτι για τη δουλειά. Είχαμε μια διαφωνία και τσακωθήκαμε. Αυτό είναι όλο», τους απαντάει. Την ίδια ώρα και η Ολγα προσπαθεί να τον μαλακώσει, αλλά ο Μεμάς έχει πάρει την απόφασή του: «Κυρία Ολγα, τον συμπονάω τον Πάρη, αλλά δεν θέλω να έχω παρτίδες μαζί του», ισχυρίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

Ο Πάρης από την άλλη έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, καθώς η Ολγα του κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν του: «Ο πατέρας σου είχε ερωμένη πριν παντρευτούμε τη μητέρα του Παπακώστα και μαζί της έκανε έναν γιο, τον Αριστείδη Γερακά», του λέει και ο Πάρης τρελαίνεται, ενώ τώρα ξεκαθαρίζει όλα αυτά που έχουν γίνει με τον «Παράδεισο».

Στο μεταξύ η πλεκτάνη που έστησε η Βικτώρια στην Αμαλία με τη «βιολογική» της μητέρα κινδυνεύει να της γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς και η Αμαλία, αλλά και η κυρία Βάσω έχουν αμφιβολίες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αισθήματα γι’ αυτό το κορίτσι. Μήπως κάνεις λάθος και δεν είναι η κόρη μου;», αναρωτιέται η κυρία Βάσω, αλλά η Βικτώρια τη βάζει κάτω και της εξηγεί: «Δέξου ότι αυτή είναι η κόρη σου και δεν θα χάσεις. Η Αμαλία έχει χρήματα, περιουσία και θα σε βοηθήσεις με τον άρρωστο πατέρα σου κι εσένα προσωπικά που ξενοδουλεύεις», της λέει και μάλλον η κυρία Βάσω το βλέπει θετικά…

Δείτε επίσης όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν καν προβληθούν στην τηλεόραση!

Την ίδια στιγμή η επίσκεψη στον «Παράδεισο» του Βύρωνα αναστατώνει τη Φωφώ καθώς της λέει ότι πιθανόν να χάσουν την υπόθεση με το διαζύγιο, αφού ο άντρας της είχε καταθέσει πρώτος αγωγή για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και τη βάζει σε ένα μεγάλο δίλημμα, να τον παρακολουθήσει και να τον βγάλει φωτογραφίες με την ερωμένη του: «Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τη μάχη», της τονίζει.

Την ίδια ώρα η Πιπίτσα παίρνει ένα μέρος από τα χρήματα που είχε καταθέσει ο Πάρης για να καλύψει κάποια έξοδα του γάμου της Γεωργίας, γεγονός που βγάζει τον Μάρκο έξω από τα ρούχα του και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση…