Σασμός: Η πρώτη τους νύχτα μαζί και το σοκ του Παπα-Μιχάλη! 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Δείτε τις πρώτοι εδώ!

Σασμός: Η πρώτη τους νύχτα μαζί και το σοκ του Παπα-Μιχάλη! 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Μετά την συγκλονιστική σκηνή, όπου ο Νικηφόρος μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του (δείτε την εδώ) θα ακολουθήσουν ακόμα 4 που θα αφήσουν άναυδο, ασυζητητί, τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς Σασμός.

Η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου μας μεταφέρει - παρακάτω - όλο το ρεπορτάζ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

4 σκηνές που θα μας καθηλώσουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού

Σασμός 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ο Σταύρος παρεμβαίνει στη ζωή του Πετράκη

Ήδη βλέπουμε την Αργυρώ να ψάχνει παιδοψυχολόγο για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση του μικρού Πετρή από την παρουσία του Σταύρου, σε αυτή του Αστέρη. Στο πλευρό της έχει όλη την οικογένειά της που την ενθαρρύνουν για την απόφασή της, όμως αργά ή γρήγορα την κίνησή της αυτή θα μάθει και ο Σταύρος από τα Γιάννενα όπου βρίσκεται. Αμέσως θα επικοινωνήσει με την πρώην γυναίκα του και θα της πει ότι δεν θέλει να φύγει από τη ζωή του παιδιού. Η Αργυρώ θα γίνει έξαλλη και θα δηλώσει πως θα έχει φυσικά παρουσία στη ζωή του παιδιού, όμως όχι τόσο συχνή καθώς δεν θέλει να μπερδεύει τον μικρό για το ποιος είναι τελικά ο μπαμπάς του. Εκείνος, αντίθετα, θα επιμένει να μιλάει μαζί του μέσω skype, προκειμένου να βλέπει ο ένας τον άλλον, γεγονός που θα φέρει το πρώην ζευγάρι σε μια ακόμα ρήξη. Η Μαρίνα θα ηρεμήσει την κόρη της και θα της προτείνει να φανεί λίγο πιο διαλλακτική απέναντι στον Σταύρο, ο οποίος έχει ακόμα νωπές τις πληγές από τον χωρισμό τους.

Η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη

Η Έλενα επιστρέφει στην Ανω Ποριά και κάνει αισθητή την παρουσία της όπου και αν βρεθεί. Η Θοδώρα ενοχλείται, ο Λευτέρης την παρακαλεί να φύγει, όμως εκείνη έχει σχέδιο στο μυαλό της. Συναντά τον Ευθύμη Φαρμάκη και του ζητά τα χρήματα που είχε συνεννοηθεί να πάρει ο σύντροφός της Οδυσσέας για την τελευταία δουλειά που είχαν κάνει μαζί. Εκείνος θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, αλλά η Ελενα έχοντας πλήρη άγνοια κινδύνου, θα τον απειλήσει πως αν δεν της δώσει τα μετρητά θα μιλήσει στην αστυνομία για τις δουλειές του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο σκοτεινός αυτός άντρας δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει και ότι η αστυνομία τον παρακολουθεί στενά. Ο Λευτέρης πάντως θα του μηνύσει να μην τολμήσει να την πειράξει, εκείνος ωστόσο έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι του.

Στέλλα και Ευθύμης περνούν μια νύχτα μαζί

Ποτέ δεν έκρυψε το πόσο του αρέσει. Χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, σε κάθε συνάντησή τους φανέρωνε το ενδιαφέρον του για εκείνη και τη ζωή της, αλλά η Στέλλα Καμαριωτάκη ποτέ δεν του άφησε το περιθώριο να σκεφτεί πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Από τη στιγμή όμως που η Αιμιλία θα της πει να τον πλησιάσει λίγο περισσότερο προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις κινήσεις του, η κόρη της Σοφίας και του Τάσου θα αφήσει για λίγο στην άκρη τις άμυνές της. Οι δυο τους θα περάσουν ένα όμορφο βράδυ μαζί, όπου ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν θα προσπαθήσει να κρύψει πόσο γοητευμένος νιώθει από την παρουσία της. Εκείνη θα αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά προσπαθώντας έτσι να κερδίσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας τής όμορφης δικηγόρου έχει αρχίσει να αγχώνεται για την κόρη του και το είδος της σχέσης που αναπτύσσει με τον σκοτεινό αυτόν άντρα.

Κατερίνα και Άννα στο... γυαλί!

Μια ανέλπιστη πρόταση θα λάβει στα επόμενα επεισόδια η Κατερίνα και αυτή θα αφορά στο να κάνει εκπομπή μαγειρικής σε ένα τοπικό κανάλι. Αφορμή θα είναι οι λιχουδιές που καθημερινά ετοιμάζει για την καντίνα του Τόλη και της Άσπας, οι οποίες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, όχι μόνο των κατοίκων του χωριού, αλλά και όλης της Κρήτης. Όμως η Κατερίνα θα αποφασίσει αυτό το βήμα να μην το κάνει μόνη. Για την ακρίβεια, θα ζητήσει από την Άννα να κάνουν μαζί το βήμα αυτό, γεγονός που θα δημιουργήσει ένταση στα σπίτια τους. Τόσο ο παπα-Μιχάλης όσο και ο Παντελής θα προσπαθήσουν να βάλουν μυαλό στις γυναίκες τους που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα σε αυτή την ηλικία, όμως δεν θα τους περάσει. Κατερίνα και Άννα, με την υποστήριξη της Θοδώρας που είναι στο πλευρό τους και τις βοηθάει, θα κάνουν τελικά αυτό που ονειρεύονται.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί