Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

«Από τη στιγμή που σε γνώρισα ονειρευόμουν την ώρα που θα παντρευόμασταν, βέβαια δεν είχα φανταστεί ακριβώς έτσι τον γάμο μας»

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Παραδομένο πλέον στα συναισθήματά του, το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί μακριά απ’ όλους και χωρίς να το μάθει κανείς. Μόνος τους σύμμαχος, εκτός από τον έρωτά τους, ο παπα-Μιχάλης. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού!

Τη στιγμή που η οικογένεια Σταματάκη δοκιμάζεται σκληρά λόγω του χωρισμού της Βασιλικής από τον Μαθιό (διαβάστε εδώ περισσότερα: «Θέλω διαζύγιο Μαθιό! Να μην ξανά βρεθείς στον δρόμο μου» - Η ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική χωρίζει τον παράφορό της έρωτα!), ένα άλλο ζευγάρι αποφασίζει να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά. Ο Αστέρης και η Αργυρώ παίρνουν μια γενναία απόφαση για τις ζωές τους αλλά κυρίως τη ζωή του παιδιού τους, του Πετρή, που θέλουν να ζήσει και να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Αγανακτισμένοι από τα σχόλια των δικών τους ανθρώπων και την εμμονή να βάλουν τέρμα στη σχέση τους, εκείνοι μιλούν στον παπα-Μιχάλη και πιο συγκεκριμένα του ζητούν να τους παντρέψει, χωρίς όμως να πει σε κανέναν τίποτα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο παπάς δεν θα μπορούσε παρά να δεχτεί με χαρά να είναι κοντά τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. «Η χαρά μου είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος πως αυτό το μυστήριο θα φέρει την αγάπη και την ομόνοια ανάμεσα στις οικογένειές σας. Παιδιά μου, να είστε ευλογημένα», θα τους πει και θα ορίσουν την ημερομηνία του γάμου τους. Μόνοι τους, όπως τότε που γνωρίστηκαν στην Αυστραλία, θα βρεθούν στο ιερό της εκκλησίας για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Μαζί τους θα έχουν και τον μικρό Πετρή, ο οποίος έχει αρχίσει να δένεται με τον βιολογικό του πατέρα και να ξεχνά, όπως είναι φυσικό, την παρουσία του Σταύρου.

Σασμός: Και μαζί και χώρια

«Κανονικά, θα έπρεπε αυτό το βράδυ, το πρώτο του γάμου μας, να το περάσουμε μαζί. Οι δυο μας με τον Πετράκη μας», λέει ο Αστέρης στην Αργυρώ και εκείνη τον συμβουλεύει από το δωμάτιο του σπιτιού της να κάνει υπομονή. «Από τη στιγμή που σε γνώρισα, ονειρευόμουν την ώρα που θα παντρευόμασταν, βέβαια δεν είχα φανταστεί ακριβώς έτσι τον γάμο μας, ούτε με τόσο λίγο κόσμο... Και τώρα που αυτό συνέβη, είμαστε χώρια», της λέει ξανά και τη συγκινεί. «Αστέρη, κάναμε το πρώτο βήμα και είμαι πιο σίγουρη από ποτέ πως κάναμε το σωστό. Οταν όλα γίνουν γνωστά, όλες τις μέρες και τις νύχτες μας θα τις περνάμε μαζί. Δεν θα αργήσει να έρθει εκείνη η μέρα που θα γιορτάζουμε την αγάπη μας και θα ζούμε σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι», του απαντά εκείνη γλυκά και του δίνει κουράγιο. Κλείνουν το τηλέφωνο και ονειρεύονται το σπίτι που θα φτιάξουν μαζί.

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Ονειρεύονται ακόμα και τη στιγμή που η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους και θα φέρονται σαν δύο φυσιολογικές συμπεθέρες. Προς το παρόν πάντως και οι δύο θέλουν αυτή η σχέση να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, όταν η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Πετρής είναι παιδί του γιου της γίνεται έξαλλη και τα βάζει με τους πάντες. Κυρίως όμως με τον Παύλο που ήξερε το μυστικό αυτό και της το κρατούσε κρυφό, παρόλο που επανειλημμένως του είχε τονίσει ότι δεν θέλει αυτό το ζευγάρι να κάνει παιδί λόγω της κατάρας που θεωρεί πως ακολουθεί την οικογένειά τους. Ολα όμως θα περάσουν όταν Αστέρης, Αργυρώ και Πετρής εμφανιστούν ξαφνικά στο σπίτι της «καπετάνισσας» και μάλιστα ο πρώτος της πει: «Μαμά, κάποιος ήρθε να σε δει», δείχνοντας το παιδί που την κοιτάζει χωρίς να καταλαβαίνει. Τότε η Καλλιόπη θα ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά της για να κρατήσει όσο πιο σφιχτά μπορεί το πρώτο της εγγόνι.

Το δώρο του Ευθύμη στη Στέλλα

Οι δυο τους έχουν έρθει κοντά ύστερα από επιμονή της Αιμιλίας να σταθεί στο πλευρό του τώρα που έχει μείνει μόνος, χωρίς συνεργάτες, με σκοπό να μαθαίνει τις κινήσεις του. Ομως εκείνος σαφώς παρεξηγεί τις προθέσεις της και έχει την εντύπωση πως πάει να δημιουργηθεί κάτι... παραπάνω μεταξύ τους. Μάλιστα, ύστερα από ένα βράδυ χαλάρωσης που θα περάσουν οι δυο τους, με πολλή κουβέντα και φαγητό, ο Ευθύμης Φαρμάκης θα της δείξει τον θαυμασμό του με ένα ξεχωριστό δώρο. Με ένα ακριβό βραχιόλι το οποίο θα φτάσει στο γραφείο της την ακριβώς επόμενη μέρα. Η Στέλλα Καμαριωτάκη όμως, που δεν θέλει να περνά στους ανθρώπους τα λάθος μηνύματα, θα το πάρει και θα πάει στο γραφείο του για να του το επιστρέψει, διευκρινίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του αυστηρά ως δικηγόρος του. Εκείνος όμως που περίμενε την κίνησή της αυτή, όχι απλά δεν θα το δεχτεί πίσω αλλά θα της δώσει και το κολιέ που συνδυάζεται με το συγκεκριμένο βραχιόλι.

Η Βασιλική ζητά διαζύγιο από τον Μαθιό

Ο Μαθιός αρχικά θα δώσει χρόνο στη Βασιλική να συνειδητοποιήσει ότι εκείνος πάτησε τη σκανδάλη και ο Στεφανής άφησε την τελευταία του πνοή στο βουνό, πιστεύοντας έτσι ότι η αγάπη τους τελικά θα φανεί δυνατότερη. Όμως εκείνη θα τον εκπλήξει ακόμα μια φορά για το θάρρος και τη γενναιότητά της. Θα σταθεί απέναντί του και θα του ζητήσει να χωρίσουν οριστικά. «Θέλω διαζύγιο, Μαθιό. Αυτό ήταν για εμάς. Φτάσαμε στο τέρμα αυτής της σχέσης και θέλω να σεβαστείς την απόφασή μου. Δεν θα πω σε κανέναν ότι εσύ είσαι ο φονιάς του άντρα μου, όμως σε παρακαλώ κι εσύ μην εμφανιστείς ξανά μπροστά μου», θα του πει και δεν θα πιστεύει τα λόγια της. Όποια κίνηση κι αν κάνει, ότι κι αν της πει, η Βασιλική δεν θα ακούσει κουβέντα. Μετά τη σύντομη ανακοίνωσή της θα τον αφήσει και θα επιστρέψει στο σπίτι και τις σκέψεις της. Εκείνος, αντίθετα, αφού θα ξεσπάσει σε κλάματα, θα μιλήσει στην Καλλιόπη, η οποία από την πρώτη στιγμή θα του πει ότι δεν έχει χάσει τη γυναίκα του οριστικά...

Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Σασμός Ο Βαγγέλης βάφει τα χέρια του με αίμα

Ο αδελφός του Σταύρου βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος. Ενας από τους νονούς της νύχτας με τον οποίο συνεργάστηκε ένα βράδυ πάνω από ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα όπου έπαιζαν χαρτιά, τον ψάχνει με σκοπό να τον βγάλει από τη μέση. Μιλάει αμέσως στον Ευθύμη και εκείνος τον συμβουλεύει να κινηθεί πιο άμεσα από τον εχθρό του. Δηλαδή να τον σκοτώσει πρώτος. Ο Βαγγέλης Πανταζής όμως σοκάρεται καθώς είναι η πρώτη φορά που καλείται να κάνει τέτοια κίνηση. Η Ντίνα καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο ετοιμάζει και προσπαθεί με τον τρόπο της να τον «ανακρίνει», εκείνος όμως φοβάται να της μιλήσει καθώς ξέρει πως έτσι θα ενοχοποιήσει το αφεντικό του. Μοιραία, ο χρυσοχόος από τα Γιάννενα θα καταλάβει ότι το μπλέξιμό του με αυτόν τον άντρα δεν θα του βγει σε καλό.

Ο Οδυσσέας πίσω από την επίθεση στον Αντώνη;

Αποτσίγαρα του Οδυσσέα θα βρεθούν στο αυτοκίνητο που εικάζεται ότι βρέθηκε την ημέρα του γάμου των Αντώνη και Μαρίνας κοντά στην εκκλησία. Οι αστυνομικοί της Ανω Ποριάς μαζί με τον Αντώνη συνεχίζουν τις έρευνές τους για να φτάσουν στον πραγματικό ένοχο και ενώ έχουν ως δεδομένο πως το χτύπημα ήταν ιδέα και πράξη του Ευθύμη, θα αρχίσουν να αναθεωρούν όταν συνειδητοποιήσουν πως ίσως ο συνεργάτης του Ευθυμη να ευθύνεται για όλα. Παράλληλα, το γεγονός πως έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Οδυσσέας και τον ψάχνει ακόμα και η κοπέλα του, θα κάνει όλους να πιστέψουν ακόμα πιο εύκολα στην εμπλοκή του. Μόνο ο Λευτέρης ξέρει την αλήθεια, αλλά όπως έχει πει στον Φαρμάκη, δεν θα μαρτυρήσει ποτέ ότι εκείνος τον σκότωσε.