Γη της Ελιάς: «Μη σοκάρεστε! Συνήθως η ζωή, γράφει πιο άγρια σενάρια» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Παναγοπούλου για την γυναικοκτονία της Μυρτάλης

Το ηχηρό της μήνυμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/5 της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, προβλήθηκε μία από τις πιο σοκαριστικές σκηνές και συγκεκριμένα ο θάνατος της Μυρτάλης (δείτε εδώ πώς αποχαιρέτησαν την Αφροδίτη Λιάντου οι συνεργάτες της).

Δεν πρόκειται, όμως, για έναν θάνατο που προήλθε από φυσικά αίτια ή από κάποιο ατύχημα. Αντιθέτως, ο σύντροφός της, Αλέξης, ο οποίος την ζήλευε παράφορα και είχε σκοτώσει ξανά για τα "μάτια" της στο παρελθόν, της στραγγάλισε και της αφαίρεσε τη ζωή μόλις εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει και να φύγει μακριά του.

Η σκηνή αυτή, ωστόσο, προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα στους τηλεθεατές, διότι συνδυάστηκε με όλες τις γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με κύρια "δικαιολογία" την ζήλια και την αγάπη και με αφορμή το γεγονός αυτό η Βάσια Παναγοπούλου, μία από τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ, θέλησε να υπενθυμίσει κάποια πράγματα στο κοινό της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος και οδύνη στη κηδεία της Μυρτάλης - Δεν αντέχει από τον πόνο και αυτοκτονεί

Η ανάρτηση της Βάσιας Παναγοπούλου για την γυναικοκτονία στη Γη της Ελιάς

«Με αφορμή την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς #gitiselias θέλω να υπενθυμίσω πως τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αξία της ίδιας της ύπαρξης μας, τα απαιτούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει "έρωτας" που δεν μας σέβεται. Δεν υπάρχει "έρωτας" που δεν μας εκτιμά. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά μαθαίνουμε ιστορίες κακοποίησης γυναικών - κυρίως ιστορίες με θανάσιμο φινάλε. Όπως αυτό που χθες βράδυ παρακολουθήσαμε στη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Μη σοκάρεστε από τις σκηνές που προβλήθηκαν. Συνήθως η ζωή, γράφει πιο άγρια σενάρια. Θυμήσου να σε αγαπάς κάθε μέρα», έγραψε στο προφίλ της.

Βάσια Παναγοπούλου ξέσπασμα για Γη της Ελιάς
Instagram / Βάσια Παναγοπούλου

Οι αντιδράσεις στο twitter για την δολοφονία

Το Twitter φυσικά παρακολούθησε μουδιασμένο το τραγικό τέλος της Μυρτάλης, με τους τηλεθεατές να μένουν συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις.