Αλλάζουν όλα - Η οριστική απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Είναι επίσημο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλλάζουν όλα - Η οριστική απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Άκρως καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, μιας και μετά τις εκλογές, θα μείνουν περισσότερες... νύχτες ελεύθερες για διασκέδαση.

Η απόφαση του ALPHA για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Συγκεκριμένα, οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν, η σειρά, που έχει μεγάλο απόθεμα επεισοδίων, πυκνώνει τις εμφανίσεις της στην prime time του καναλιού και ειδικότερα από δύο σε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Έχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις;» - Άγριο φονικό μπροστά στον Νικολάκη

Αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» θα μεταδίδεται πλέον από Τρίτη έως και Παρασκευή και θα παίρνει lead-in από τον «Σασμό», αρχής γενομένης στις 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, τα επεισόδια, θα είναι πιο «σφιχτά», με τη διάρκεια να περιορίζεται από 90 σε 60 λεπτά καθαρό χρόνο. Παρά τις εξαιρετικές ερμηνείες και το φανατικό κοινό, η σειρά για τα νυχτερινά κέντρα των 80s δεν θα συνεχιστεί την προσεχή σεζόν, ενώ η αυλαία θα πέσει στα 110 επεισόδια, στις αρχές με μέσα Ιουλίου.

Οι εξελίξεις των επομένων επεισοδίων στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Ο Αλκης δεν συμμερίζεται πλέον τα όσα κάνει ο Διαγόρας και πάει να τον βρει: «Εχεις τρελαθεί; Τι είναι αυτά που κάνεις; Αρπάζεις ένα μικρό παιδί; Εκεί έφτασες με την τρέλα σου, σε παρακαλώ να το παραδώσεις στη μάνα του», του λέει και ο Διαγόρας συνεχίζει να τον προκαλεί: «Κανείς δεν θα μου πει εμένα τι θα κάνω! Το κατάλαβες; Εγώ σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, τι ήσουν πριν; Ενα παιδάκι ορφανό που του σκότωσαν τον πατέρα! Σε πήρα και σ’ έκανα άνθρωπο, σου έδωσα εξουσία, αλλιώς στον δρόμο θα ήσουν τώρα». Τότε ο Αλκης θολωμένος από τον θυμό του σηκώνει το όπλο και τον σκοτώνει μπροστά στον σοκαρισμένο Νικολάκη, που ευτυχώς επιστρέφει σώος στην αγκαλιά της μητέρας του. Οι κινήσεις του Στέλιου δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στη μοίρα της. Η εσωτερική πάλη του Αλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του, αλλά η Εύη κομματιάζει την καρδιά του.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81

Στη συνέχεια, εκείνος εξαφανίζεται από προσώπου γης και ενώ όλοι τον αναζητούν. Η Διαμάντω έχοντας τον γιο της στην αγκαλιά της, απομένει να σπαράζει για την αναπάντεχη συμφορά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνεφέρει τον Νικολάκη απ’ όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα παιδικά ματάκια του. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος είναι ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας: «Αλέξανδρε, ζω! Δεν βλέπεις φάντασμα», του λέει και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει και οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα και να πέσει σε μια ανέλπιστη αγκαλιά. Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για τον Χρήστο: «Η Μαρίνα είχε σχέση με τον Στρατή, γι’ αυτό έχουν κόντρα μεταξύ τους. Ομως το θέμα είναι πως τελικά η γυναίκα αυτή ζει». Κι ενώ όλοι είναι έξαλλοι με την επιστροφή της Μαρίνας, η Εύη από την άλλη αγωνίζεται να βρει έναν τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της και ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση: «Μάζεψέ τα και φύγε ξανά! Τι ήρθες να κάνεις; Τι ζητάς από τη ζωή μου και έρχεσαι ξανά; Κρύφτηκες για να καλύψεις τον φόνο του Νώντα, αλλά δεν ξέρεις πως εμένα είχαν για ύποπτο», της φωνάζει.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82

Η Φωτεινή αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και δίνει ένα ισχυρό χτύπημα στον Χρήστο που του ανακοινώνει: «Φεύγω στην Αθήνα! Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματα σας, βαρέθηκα! Φεύγω να φτιάξω τη ζωή μου και μην προσπαθήσεις να με εμποδίσεις». Ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων, που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων με τον Διαγόρα αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς. Ο Σταματιάδης βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα, ενώ η Μαρίνα θα ξαναδεί μια ελπίδα στον Στρατή, όμως εκείνος έχει αλλού τη σκέψη του. Η Ζέτα συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι για να αντιμετωπίσει το δικό της δύσκολο μέλλον. Ο Αλκης καταλαβαίνει πως πρέπει να επισπεύσει την εκτέλεση του σχεδίου του για τη Μαρίνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 83

Από την άλλη, ο Στέλιος πιέζεται ασφυκτικά να δώσει λύση στην υπόθεση της αποθήκης, όμως ο Αλέξανδρος προσπαθεί να τον μεταπείσει: «Μην κλείσεις την υπόθεση έτσι εύκολα επειδή σου το ζητάνε», του λέει. Ολοι αγνοούν την πραγματική ταυτότητα του αστυνομικού από την Αθήνα, με τον κρυμμένο Αλκη να μην παραιτείται από τις αποφάσεις του. Η ετοιμασία της Μυρτώς για την έξοδό της από το ψυχιατρείο είναι γεγονός αλλά η χαρά των ανθρώπων του «Ονείρου» μένει μισή καθώς ανακαλύπτουν πως η κοπέλα είναι έγκυος.