Ο Παράδεισος των κυριών (22/5): «Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου! Αρκετά περίμενα για να με βοηθήσεις»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (22/5): «Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου! Αρκετά περίμενα για να με βοηθήσεις»

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών. Απόψε 22/5 στο επεισόδιο, Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, την ώρα που θα αποκαλύψει στην Αμαλία την αλήθεια.

Οι σημερινές 22/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 141

Ο Χρηστίδης καταθέτει, καθώς κατηγορείται πλέον για πέντε φόνους. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα, καθώς ο Αποστόλης κατηγορεί τη Βικτώρια... Η επιμονή του Ντίνου, της Αμαλίας και της Μιράντας εναντίον της σχέσης του Πάρη με τη Γεωργία προβληματίζει έντονα τον Μάρκο, όμως η Γεωργία τον καθησυχάζει προσωρινά: «Ο Πάρης δεν είναι αυτός που πιστεύουν, εξάλλου δεν έχω κάτι μαζί του, είμαστε απλά φίλοι», ισχυρίζεται.

Το σχέδιο της Τζένης με τον Πασχάλη για να βρεθούνε επιτέλους λίγο μόνοι, τους πηγαίνει για άλλη μια φορά καταστροφικά και μάλιστα απ’ όλες τις πλευρές. Την ίδια ώρα, ο Χρηστίδης αποφασισμένος να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, παίζει το τελευταίο του χαρτί και τηλεφωνεί στη Βικτώρια: «Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου. Αρκετά περίμενα για να με βοηθήσεις», της λέει.

Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας περνάει μια μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου, καθώς ο Ντίνος θέλει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία, με την οποία δεν συμφωνεί η Μιράντα: «Πρώτα θα δώσεις τα λεφτά που χρωστάς στον Βασιλείου και μετά θα δούμε», του τονίζει και παράλληλα ζητάει από τον Βίκτωρα το καταστατικό της εταιρείας για να αποδείξει ότι έχει λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον «Παράδεισο». Οι διαφορές τους είναι μεγάλες, αλλά κυρίως ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να μη φτάσουν στα άκρα.

Δείτε επίσης εδώ πρώτοι από όλους, όλες τις εξελίξεις της ημέρας, πριν αυτές προβληθούν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.