Ο παράδεισος των κυριών: «Είμαι ο πατέρας σου» - Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και η Αμαλία καταρρέει

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο παράδεισος των κυριών: «Είμαι ο πατέρας σου» - Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και η Αμαλία καταρρέει

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια στον Παράδεισο των κυριών καθώς ο Χρηστίδης αποκαλύπτει τη μισή αλήθεια στην Αμαλία, η οποία επίσης καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Ντίνο και καταρρέει. Την ίδια στιγμή ο Αποστολής κάνει συμφωνία με τον Σωτήρη να αποσύρει τη μήνυσή του και ο αστυνόμος να τον αφήσει ελεύθερο, στοχεύοντας μόνο στη Βικτώρια.

Οι εξελίξεις στα επόμενα 22-26/5 επεισόδια στη σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 141

Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του, καθώς κατηγορείται πλέον για πέντε φόνους. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα, καθώς ο Αποστόλης κατηγορεί τη Βικτώρια... Η επιμονή του Ντίνου, της Αμαλίας και της Μιράντας εναντίον της σχέσης του Πάρη με τη Γεωργία προβληματίζει έντονα τον Μάρκο, όμως η Γεωργία τον καθησυχάζει προσωρινά: «Ο Πάρης δεν είναι αυτός που πιστεύουν, εξάλλου δεν έχω κάτι μαζί του, είμαστε απλά φίλοι», ισχυρίζεται.

Το σχέδιο της Τζένης με τον Πασχάλη για να βρεθούνε επιτέλους λίγο μόνοι, τους πηγαίνει για άλλη μια φορά καταστροφικά και μάλιστα απ’ όλες τις πλευρές. Την ίδια ώρα, ο Χρηστίδης αποφασισμένος να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, παίζει το τελευταίο του χαρτί και τηλεφωνεί στη Βικτώρια: «Θα αποκαλύψω στην Αμαλία ότι είναι κόρη μου. Αρκετά περίμενα για να με βοηθήσεις», της λέει. Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας περνάει μια μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου, καθώς ο Ντίνος θέλει να κάνει μια μεγάλη παραγγελία, με την οποία δεν συμφωνεί η Μιράντα: «Πρώτα θα δώσεις τα λεφτά που χρωστάς στον Βασιλείου και μετά θα δούμε», του τονίζει και παράλληλα ζητάει από τον Βίκτωρα το καταστατικό της εταιρείας για να αποδείξει ότι έχει λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον «Παράδεισο». Οι διαφορές τους είναι μεγάλες, αλλά κυρίως ο Ντίνος κάνει τα πάντα για να μη φτάσουν στα άκρα.

ΤΡΙΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Η οικογένεια Γιαννόπουλου ξεκινά τη μέρα της με μια πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη, που οδηγεί στην αποκάλυψη των παρασκηνιακών κινήσεων της Πιπίτσας, καθώς έξω από το σπίτι τους έχουν γράψει κάποια υβριστικά μηνύματα. Ολοι κατηγορούν τον Δημητράκη, αλλά εκείνος τους λέει ότι δεν το έκανε αυτό. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης κάνει πράξη τις απειλές του και τηλεφωνεί στην Αμαλία: «Είμαι ο πατέρας σου», είναι τα λόγια του και η Αμαλία παθαίνει σοκ: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου είναι ένας εγκληματίας», ψελλίζει η κοπέλα και καταρρέει. Συνεχίζει όμως να του μιλάει: «Αυτό που με νοιάζει είναι να μου πεις ποια είναι η μητέρα μου», του λέει, αλλά ο Χρηστίδης δεν της αποκαλύπτει τίποτα: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η μάνα σου είναι κάποια που την ξέρεις και είναι κοντά σου», της ομολογεί και κλείνει. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Ολγα τις σκέψεις του: «Πιστεύω πως ο Αποστόλης είναι αθώος και έχει φορτωθεί τα εγκλήματα του Χρηστίδη», της λέει και η Ολγα τον κοιτάζει με δυσπιστία.

Διαβάστε επίσης: Το ανακοίνωσε ο Βασιλώττος πριν καν βγει κάτι επίσημα - Ευχάριστα νέα για τον Παράδεισο των κυριών

Οι εξελίξεις στα επόμενα 22-26/5 επεισόδια στη σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143

Οι συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται ο Μάρκος απ’ όλο και περισσότερους πια για τη σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη, τον οδηγεί σε μια κίνηση που θα τον φέρει σε μεγάλη ρήξη με τη Γεωργία, καθώς της απαγορεύει να ξαναδεί τον Πάρη: «Θέλω να σταματήσεις να συναντιέσαι μ’ αυτόν τον άνθρωπο και να κοιτάξεις τη ζωή σου. Θα κανονίσω να συνεχίσεις τις σπουδές σου», της ανακοινώνει. Την ίδια ώρα ο Ντίνος και η Μιράντα δεν φαίνονται να είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους, δημιουργώντας ανησυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Παράλληλα η Αμαλία, αποφασισμένη να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την καταγωγή της, θα έρθει αντιμέτωπη με μια εφιαλτική κατάσταση, καθώς πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει προσωπικά τον Χρηστίδη…

Στο μεταξύ η κυρία Βάσω αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Δεν είμαι εγώ η μητέρα σου, η θεία σου με έβαλε να το κάνω για να σταματήσεις να ψάχνεις την κανονική σου μάνα», υποστηρίζει. Η Αμαλία αμέσως πηγαίνει και τα λέει στον πατέρα της και η Βικτώρια για άλλη μια φορά τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν. Την ίδια ώρα στον «Παράδεισο» η Φωφώ δέχεται μια επίσκεψη από τον Τάσο που θα τη βάλει σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς θα της ζητήσει να μην προχωρήσουν με το θέμα του διαζυγίου και να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Φωφώ το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αλλά όλοι της λένε να μην το κάνει, καθώς ο Τάσος θα της κάνει τα ίδια και χειρότερα.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144

Η Αμαλία διεκδικεί να μάθει τι είναι αυτό που προσπαθούν να της κρύψουν ο Αγης και η Πολυξένη… Η Πολυξένη ξέροντας όλη την αλήθεια για το ποια είναι πραγματικά η μάνα της Αμαλίας, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο Αγης τη ρωτάει ευθέως: «Πολυξένη, ξέρεις ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας; Αν το ξέρεις θέλω να μου το πεις», της λέει, αλλά εκείνη το κρύβει ακόμα και από τον αγαπημένο της. Η Γεωργία δεν θέλει να αφήσει κανέναν να επηρεάσει τη σχέση της με τον Πάρη, έτσι αποφασίζει πως πρέπει να αποδείξει σε όλους τους άλλους ότι έχουν άδικο για εκείνον, για να την αφήσουν ήσυχη…

Μια ανέλπιστη συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο δημιουργώντας μεγάλη ταραχή στη Βικτώρια, καθώς ο Γιαμαλής μιλάει με τον Αποστόλη και του ζητάει να συνεργαστούν: «Ξέρω ότι όλα τα έχει κάνει η Καρτεζίνη. Απέσυρε τη μήνυση που μου έχεις κάνει για μοιχεία και θα αναλάβω να σε βγάλω αθώο», του προτείνει. Στο μεταξύ η Βικτώρια έχει μάθει τις κινήσεις τους και ζητάει αμέσως από τον Δούβλη να εξαφανίσει τον Γιαμαλή. Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας συνεχίζει να περνάει κρίση, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στον Βύρωνα και στη Ζηνοβία που κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους να τους τα ξαναβρούν. Θα τα καταφέρουν ή οι διαφορές τους είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούν να λυθούν;

Οι εξελίξεις στα 22-26/5 επεισόδια στη σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 145

Η συνεχόμενη πίεση που ασκεί ο Χριστόφορος στην Αμαλία να εγκαταλείψει τη δουλειά της, σε συνδυασμό με ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον «Παράδεισο», βάζει την Αμαλία σε σκέψεις… Η κοπέλα πηγαίνει στον «Παράδεισο» και πιάνει στα πράσα τον Ντίνο με τη Μιράντα στα δοκιμαστήρια. Καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι μαζί του και φεύγει καταρρακωμένη. Στο μεταξύ ο Αγης αποφασισμένος να μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας, πιέζει τη Βικτώρια να πει επιτέλους την αλήθεια: «Εσύ ξέρεις τα πάντα και δεν μιλάς. Σε σιχαίνομαι. Πώς μπορείς να κρύβεις ένα τόσο μεγάλο μυστικό. Πες μου επιτέλους ποια είναι η μητέρα της Αμαλίας;», της φωνάζει έξαλλος… Η φυλάκιση του Αποστόλη φαίνεται να έκανε καλό και στον Πάρη, ο οποίος έχει ηρεμήσει πάρα πολύ, αλλά και στην Ολγα που πλέον αρχίζει και βλέπει τον Σωτήρη χωρίς να φοβάται και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μάνα και γιος επιτέλους αναπνέουν ελεύθεροι!

Διαβάστε επίσης: «Την πήρα χαλασμένη και έγκυο» - Ο Δημητράκης ξεφτιλίζει σε όλη την γειτονιά την Γεωργία

Μάλιστα ο Πάρης αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με τη Γεωργία και να νιώθει αισθήματα για εκείνη που δεν περίμενε να νιώσει ξανά... Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο ώστε να βρεθούν ο Πασχάλης με την Τζένη μόνοι τους. Θέλει να τηλεφωνήσει στη μάνα της και να παραστήσει μια συγχωριανή τους λέγοντάς της ότι το σπίτι τους στο χωριό πλημμύρισε. Ετσι, ζητάει τη βοήθεια του Βύρωνα: «Μπορείτε να με πάτε μέχρι την άλλη γωνία στο περίπτερο να πάρω ένα τηλέφωνο;», του λέει και εκείνος δέχεται. Η Σύρμω όμως τη βλέπει με τον Βύρωνα και γίνεται έξαλλη: «Τι δουλειά έχεις μ’ αυτόν», τη ρωτάει και την πιάνει από το μαλλί…