Τα καλύτερα μας χρόνια (23/5): Χαρές και γλέντια - Ντύνεται νυφούλα η...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα καλύτερα μας χρόνια (23/5): Χαρές και γλέντια - Ντύνεται νυφούλα η...

Την Τρίτη 23/5 αναμένεται να δούμε το νέο και διπλό επεισόδιο για τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' με τις εξελίξεις να είναι για μία ακόμη φορά απολαυστικές με το Στέλιο να είναι πρωταγωνιστής (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (23/5) εξελίξεις για τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''

Επεισόδιο 31ο: «Άρπα Colla»

Ένας ακόμα (πολύ) βιαστικός γάμος έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων, αλλά και τον παπα-Μάρκο, και να φέρει πίσω πρόσωπα από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, μετά τη νίκη του Κοντούλα στις εκλογές, νιώθει ηττημένος σε όλα τα επίπεδα.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Άρπα Colla» αγχώνει τον Άγγελο που προσπαθεί να συγκεντρώσει τους καλεσμένους του και φοβάται ότι, λόγω του γάμου της Ελπίδας, δεν θα τον συνοδεύσει κανείς!

Επεισόδιο 32ο: «Ο δράκος του Γκύζη»

Ο… κινηματογραφικός γάμος της Ελπίδας παραμένει ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη γειτονιά. Κι ενώ η Ρίτσα και ο Αστέρης δεν χάνουν ευκαιρία να διατυμπανίσουν τον έρωτά τους, ο Κοντούλας βάζει πλώρη γι’ αλλού.

Η Κάθριν κάνει μια αποκάλυψη στον Άγγελο για τη βραδιά της πρεμιέρας του και ο Στέλιος συνεχίζει να έχει από κοντά τη Μαίρη στο σχολείο. Πίσω από κάθε παραμύθι όμως, κρύβονται και δράκοι που δεν αργούν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή προκαλώντας απανωτά σοκ στη γειτονιά…