Masterchef 7: Ξεκίνησαν οι ημιτελικοί - Οι παίκτες που αντέγραψαν καλύτερα το πιάτο

Η πρώτη δοκιμασία είχε Follow the Chef

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Ξεκίνησαν οι ημιτελικοί - Οι παίκτες που αντέγραψαν καλύτερα το πιάτο

Στο τέλος του φτάνει σιγά σιγά το φετινό MasterChef μετά την αποχώρηση της Μαρίας Λαζαρίδου. Όλοι είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα και να κερδίσουν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Απόψε 23/5 λοιπόν ήταν βραδιά ημιτελικών απόψε και ξεκίνησαν με τη δοκιμασία Follow the Chef στο πρώτο μέρος τους.

Οι τρεις κριτές καλωσόρισαν τους πέντε διαγωνιζόμενους στους ημιτελικούς του MasterChef έχοντας ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Οι παίκτες που αντέγραψαν καλύτερο το πιάτο

«Σήμερα παιδιά για εσάς έχουμε ένα εισιτήριο που οδηγεί στην τελική τριάδα. Πώς θα γίνει αυτό; Θα υπάρξουν δυο μαγειρικές δοκιμασίες. Στη πρώτη θα συμμετέχετε και οι πέντε. Αυτοί που θα κάνουν τις δύο καλύτερες προσπάθειες θα προκριθούν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία. Ο καλύτερος στη δεύτερη ομαδική δοκιμασία θα είναι στους τρεις. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τελικά την καλύτερη αντιγραφή πιάτου την είχαν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Θα δούμε 8ο κύκλο για τo Masterchef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ του Materchef 7 να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του σεφ).

Ο σεφ μάλιστα τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.