Αυτή η νύχτα μένει (25/5): «Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματα σας» - Τον παρατάει σύξυλο και φεύγει

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (25/5): «Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματα σας» - Τον παρατάει σύξυλο και φεύγει

Το βράδυ της Πέμπτης 25/5 στο κανάλι του ALPHA, έρχεται νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" και προβλέπεται συνταρακτικό! Μία αποχώρηση ανακοινώνεται, ενώ μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο του Άλκη για την Μαρίνα (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Τι θα δούμε απόψε (25/5) στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82

Η Φωτεινή αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και δίνει ένα ισχυρό χτύπημα στον Χρήστο που του ανακοινώνει: «Φεύγω στην Αθήνα! Κουράστηκα να ζω εδώ, μέσα στα ψέματα σας, βαρέθηκα! Φεύγω να φτιάξω τη ζωή μου και μην προσπαθήσεις να με εμποδίσεις». Ο Στέλιος αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων, που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη όλων των ένοχων σχέσεων με τον Διαγόρα αλλά και την υπόθεση της Μυρτώς. Ο Σταματιάδης βάζει μπρος για ένα δημοσίευμα που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα, ενώ η Μαρίνα θα ξαναδεί μια ελπίδα στον Στρατή, όμως εκείνος έχει αλλού τη σκέψη του. Η Ζέτα συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι για να αντιμετωπίσει το δικό της δύσκολο μέλλον. Ο Αλκης καταλαβαίνει πως πρέπει να επισπεύσει την εκτέλεση του σχεδίου του για τη Μαρίνα.

Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Πριν μερικές ημέρες ηθοποιός της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγός του αφού τους χάρισε το αγοράκι τους, περιμένει το δεύτερο παιδάκι και το αποκάλυψαν στο Instagram.

Ο ηθοποιός έκανε λοιπόν την ανακοίνωση μέσα από το προσωπικό του προφίλ με την φωτογραφία που δημοσίευσε ποζάροντας με την σύζυγό του έγκυο, το γιο τους και το υπερηχογράφημα.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Απέργη, που στην σειρά του ALPHA υποδύεται τον Πόντικα, ο οποίος θα δούμε στα επόμενα επεισόδια να κάνει μια... πρόταση γάμου - δείτε το αποκλειστικό.