Σασμός: Στα τάρταρα η Αργυρώ - Η αποκάλυψη της παιδοψυχολόγου για τον μικρό Πετράκη

Σούπερ αποκλειστικό!

Σασμός: Στα τάρταρα η Αργυρώ - Η αποκάλυψη της παιδοψυχολόγου για τον μικρό Πετράκη

Ενώ στα τελευταία επεισόδια του Σασμού στο επίκεντρο έχει βρεθεί η σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό (δείτε εδώ που ο Νικηφόρος θα αποπειραθεί να σκοτώσει τον Μαθιό), στα επόμενα που θα έρθουν οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνταρακτικές εξελίξεις και γύρω από την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη και τον μικρό Πετράκη.

Το περιοδικό TiViSirial έχει καυτό ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς και μας το αποκαλύπτει αποκλειστικά:

Σασμός: Ο παιδοψυχολόγος

Ο Αστέρης και η Αργυρώ πηγαίνουν το παιδί σε παιδοψυχολόγο για να τους πει πώς θα γίνει η μετάβαση από τον έναν πατέρα στον άλλον και τελικά προβληματίζονται με τα όσα τους λέει. Το σίγουρο είναι πως η Αργυρώ δεν θέλει να υπάρχει ενεργή παρουσία του πρώην συζύγου της, του Σταύρου, στη ζωή του μικρού και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την αποφύγει, παρά τις εντολές της γιατρού που της εξηγεί πως η απομάκρυνση του Σταύρου θα πρέπει να γίνει σταδιακά.

Σασμός: Στα τάρταρα η Αργυρώ - Η αποκάλυψη της παιδοψυχολόγου για τον μικρό Πετράκη

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα και ο Λευτέρης ανακοινώνουν στην οικογένειά της ότι παντρεύονται. Η Άννα δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της αλλά και ο Παντελής συγκινείται που βλέπει τελικά την κόρη του να φτιάχνει τη ζωή της. «Κορίτσι μου, το ήξερα πως θα έρθει αυτή η στιγμή για σένα. Που θα κάνεις την οικογένειά σου και θα είσαι ευτυχισμένη. Σου αξίζει. Κι εγώ και ο πατέρας σου πάντα θα είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε, αν και καταλαβαίνουμε πως με τον άντρα μου βρήκες δεν θα χρειαστείς ποτέ ξανά τη δική μας στήριξη», της λέει η μητέρα της και τον λόγο στη συνέχεια παίρνει ο Λευτέρης για να τους εξηγήσει τον λόγο που βρέθηκε στην Κρήτη αλλά και την πραγματική του ταυτότητα.

Δείτε επίσης: Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Η οικογένεια Αγγελάκη μένει με το στόμα ανοιχτό μετά από τόσες αποκαλύψεις, σίγουρα όμως στο τέλος της κουβέντας τους άπαντες είναι ευχαριστημένοι καθώς βλέπουν τη Θοδώρα πραγματικά ευτυχισμένη. Και ο Μανόλης από την μεριά του εύχεται στην αδελφή του και τον Λευτέρη να ζήσουν, να έχουν καλούς απογόνους, ενώ δεν διστάζει να πει και ένα προσωπικό ευχαριστώ σε εκείνον που σε πολλές περιπτώσεις, όταν δούλευε με τον Ευθύμη Φαρμάκη για τα θερμοκήπια, προσπαθούσε να τον προστατεύσει για να μη βρεθεί εκτεθειμένος.