Σασμός (26/5): «Δεν την θέλω τη ζωή μου» - Νεκρή η Βασιλική;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (26/5): «Δεν την θέλω τη ζωή μου» - Νεκρή η Βασιλική;

Οι εξελίξεις στον Σασμό είναι συγκλονιστικές, μετά την αποκάλυψη του Μαθιού στην Βασιλική πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Η ίδια θα πάρει την απόφαση να μην το καταδώσει, καθώς όσο τον μισεί πλέον άλλο τόσο τον αγαπάει. Μια σκηνή όμως απόψε 26/5 θα φέρει μεγάλη ανησυχία.

Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη θα την πιάσει με ένα όπλο στα χέρια και σε απόγνωση θα της πει πως "δεν την θέλω την ζωή μου". Μυστήριο λοιπόν επικρατεί για το αν θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στον πρώτο κύκλο της σεζόν spoilers ήθελαν την Βασιλική να πεθαίνει και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Ωστόσο, οι σεναριογράφοι άλλαξαν την μοίρα της, αφού είναι από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες.

Δείτε επίσης: Κρυφός γάμος για Αστέρη και Αργυρώ - Τους παντρεύει ο παπα-Μιχάλης

Οι σημερινές 26/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 141

Όσο ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, τόσο εκείνη προσπαθεί να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο, που βλέπει με λύπη την απόσταση μεταξύ της μητέρας του και του Μαθιού να γιγαντώνεται. «Πες μου τι έχει συμβεί. Να μιλήσω εγώ στον Μαθιό; Πού είναι η αγάπη που σου είχε, μάνα; Γιατί είσαι μόνη σου;», τη ρωτά, αλλά εκείνη επιμένει να του δίνει σκόρπιες απαντήσεις.

Δείτε επίσης: Το παιδί της Αργυρώς είναι κούκλα - Τα λάθη του Σασμού που βγάζουν μάτι

Τα βήματά της θα την οδηγήσουν στον παπα-Μιχάλη, τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να την ηρεμήσει αλλά και να της δώσει τις απαντήσεις που θέλει και επιθυμεί. Την ίδια στιγμή, το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί στο κατώφλι των Σταματάκηδων. Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και έχει αποφασίσει να το ανακαλύψει μόνος του. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση. Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο...