Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (26/5): Δεν έχουν τέλος τα απρόοπτα - Απόψε το τέλος της σειράς

Μη το χάσετε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (26/5): Δεν έχουν τέλος τα απρόοπτα - Απόψε το τέλος της σειράς

Απόψε 26/5, νωρίς το βράδυ, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει), και δεν θα θέλετε να το χάσετε! Μία μία οι ιστορίες των πρωταγωνιστών και η κατάληξή τους...

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Επεισόδιο 170

Κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία του Πλατάνου, του χωριού του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που αποχαιρέτησε τα εγκόσμια όχι μία, αλλά δύο φορές, αφήνοντας όχι μία, αλλά δύο διαθήκες, και πολλούς μπελάδες πίσω του. Τα τρία εγγόνια του έγιναν ένα με τους ντόπιους και ζούνε ευτυχισμένα στον Πλάτανο μαζί με τα δικά τους παιδιά. Πολλοί ήταν οι κακοί που προσπάθησαν να σβήσουν το μικρό αυτό χωριουδάκι από τον χάρτη, αλλά κανείς τους δεν τα κατάφερε. Εξίσου πολλοί ήταν και οι τρελοί που το επισκέφτηκαν και όλοι το αγάπησαν σαν να τα ήταν το δικό τους χωριό. Οι Πλατανιώτες στήνουν ένα μεγάλο γλέντι για να γιορτάσουν τα καλύτερα, που επιτέλους ήρθαν… Είναι, όμως, δυνατόν στον Πλάτανο, το μικρό χωριό του Βαγγέλα Κυριαζή, να τελειώσουν όλα έτσι απλά και χωρίς… απρόοπτα;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Πολύ ευχάριστα νέα για την πρωταγωνίστρια Πηνελόπη Πλάκα

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα έγιναν στις 27/1 γνωστά για την Πηνελόπη Πλάκα, λίγες μέρες μετά την απώλεια που βίωσε, μιας και η ίδια όπως φαίνεται αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, αναμένεται σύντομα να την δούμε στην τηλεόραση με ένα ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει, μιας και θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης μιας νέας εκπομπής!

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Πηνελόπη Πλάκα θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή 12 επεισοδίων, η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Χωρίς Πυξίδα» και η ηθοποιός θα μας ξεναγεί σε όμορφους προορισμούς της Ελλάδας.

Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί και η μετάδοση της εκπομπής προγραμματίζεται για την ερχόμενη άνοιξη, αν και αυτό θα εξαρτηθεί και από την προεκλογική περίοδο.

Ευχάριστα νέα για την Πηνελόπη Πλάκα