Δεν κέρδισε στο X-Factor αλλά μπαίνει στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν κέρδισε στο X-Factor αλλά μπαίνει στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Μπορεί δυο από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές να αποχώρησαν από την σειρά, όπως επίσης και πολλοί άλλοι, αφού 8 στο σύνολο δεν θα δούμε στην τρίτη σεζόν, ωστόσο, νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδο τους στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς.

Ανάμεσα τους και ένας νεαρός τραγουδιστής που έψαξε την τύχη του μέσα από τη συμμετοχή του στο X-factor. Μπορεί να μην κέρδισε, ωστόσο θα κερδίσει μια θέση στην αγάπη των τηλεθεατών.

Αυτός ο παίκτης του X-factor μπαίνει στα νέα επεισόδια της σειράς, Γη της Ελιάς

Ο λόγος για τον Μίλτο Χαρόβα, ο οποίο θα υποδυθεί έναν φαντάρο στο ίδιο στρατόπεδο με τον Φίλιππο. Οι δυο τους θα γίνουν στενοί φίλοι, ωστόσο, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Δείτε επίσης: «Είναι ευλογία κόρη μου» - Η Αθηνά γίνεται μητέρα!

Βαρύ το κλίμα για την Βασιλική - Το "αντίο" στον Φίλιππο που φεύγει φαντάρος

Η δολοφονία της Μυρτάλης και η παραδοχή του Αλέξη ότι έχει σκοτώσει άλλους πέντε ανθρώπους στην περιοχή, πυροδοτεί διάφορα σχόλια κατά της αστυνομίας και ειδικότερα κατά του Κουράκου. Ο αστυνόμος το παίρνει προσωπικά και αποφασίζει να ασχοληθεί και πάλι με την υπόθεση του Ανέστη, γεγονός που προκαλεί τεράστιο φόβο στην Ευτυχία και την Αννα!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ολα αρχίζουν όταν μια ανάμνηση με τον Ανέστη και συγκεκριμένα από τη στιγμή της δολοφονίας του, προκαλεί στην Ευτυχία μια απρόσμενη αντίδραση η οποία όμως παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Την ίδια στιγμή, δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τις δολοφονίες και καταλήγουν στη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο: «Ούτε πρόκειται να βρει τον δολοφόνο του Ανέστη ο Κουράκος. Τίποτα δεν κάνει, όπως δεν βρήκε και τον ένοχο για τους άλλους φόνους. Αν δεν ομολογούσε ο δράστης…», λένε.

Τα νέα για την αρνητική κριτική που δέχεται ο αστυνόμος ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης νιώθει να θίγεται η επαγγελματική του επάρκεια. Ετσι παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά και αποφασίζει να κλείσει τα στόματα που τον κουτσομπολεύουν και τον κρίνουν αρνητικά. Οπως είναι επόμενο, η Αννα και ειδικά η Ευτυχία θορυβούνται: «Τι του ήρθε τώρα; Καλά δεν είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση;», σχολιάζει η Αννα. «Να δεις ότι δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Ο Γιώργης θα το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Γι’ αυτόν πλέον είναι υπόθεση τιμής», υποστηρίζει η Ευτυχία, ενώ και οι δύο φοβούνται ότι θα τις ανακαλύψει.

Την ίδια ώρα ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, παίρνει μια μεγάλη απόφαση, να βγάλει από το αρχείο τον φάκελο του φόνου του Ανέστη: «Θέλω να μου φέρετε τον φάκελο για τη δολοφονία του Ανέστη Δρακουλάκου. Θέλω να ξαναρχίσουν οι έρευνες, τώρα», δίνει εντολή στους συνεργάτες του. Στη συνέχεια ζητάει να του φέρουν όλα τα παλιά βίντεο από τις κινήσεις του Ανέστη την ημέρα της δολοφονίας του, τα οποία αρχίζει να βλέπει πάλι από την αρχή με κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε επίσης: Το μεγάλο φινάλε - Το τελευταίο επεισόδιο στις 6/7

Η Γη της Ελιάς αποκλειστικό

Αννα και Ειρήνη διεκδικούν τον ίδιο άντρα στην Γη της Ελιάς

Η Αννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης για άλλη μια φορά απογοητεύεται και ζηλεύει. Λίγο αργότερα ένας νέος άντρας, ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας), κάνει ραντεβού με τον Μάνο, οποίος τον προσλαμβάνει σαν επιστάτη για να ελαφρύνει λίγο τον Αποστόλη. Ο Μιλτιάδης προσλαμβάνεται και πιάνει δουλειά αμέσως στους ελαιώνες και μάλιστα από την αρχή δείχνει απίστευτη σοβαρότητα.
Οπως είναι φυσικό, η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη καθώς είναι και πολύ όμορφος, με αποτέλεσμα τόσο η Αννα όσο και η Ειρήνη να εντυπωσιαστούν και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Η Βασιλική αποχαιρετά με δάκρυα τον Φίλιππο

Οι μέρες περνάνε και φτάνει η δύσκολη στιγμή όπου ο Φίλιππος πρέπει να φύγει για τον στρατό. Το κλίμα είναι βαρύ και ειδικά όταν η Βασιλική πρέπει να τον αποχαιρετήσει. Η κοπέλα κλαίει με λυγμούς αποχαιρετώντας τον άντρα της, που κι εκείνος λυγίζει καθώς για πρώτη φορά αποχωρίζονται. Οπως θα δούμε, λίγο αργότερα ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούριο φίλο, τον Παρασκευά.