IQ 160 (28/5): Την δολοφονούν στο σπίτι της λίγο αφού δώσει κατάθεση - Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη;

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
IQ 160 (28/5): Την δολοφονούν στο σπίτι της λίγο αφού δώσει κατάθεση - Τι συμβαίνει με την Πηνελόπη;

Το βράδυ της Κυριακής 28/5 στο κανάλι του STAR θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της σειράς IQ 160 και θα είναι συναρπαστικό. Θα έχει δράση, μυστήριο, αλλά και πολύ γέλιο, όπως κάθε φορά άλλωστε. Μη το χάσετε (δείτε εδώ το απόλυτο spoiler για την Άσπα)!

Τι θα δούμε απόψε (28/5) στο IQ 160

Επεισόδιο 11

Η υπακοή στους κανόνες δεν αποτελεί το πιο δυνατό σημείο του χαρακτήρα της Πηνελόπης και ο αστυνόμος Βογιατζής, που έχει αναλάβει την εκπαίδευσή της, οδηγείται σε απελπισία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και αναφέρει ότι είδε ένα φόνο. Όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της για να της πάρουν κατάθεση, εκείνη αρνείται ότι τους τηλεφώνησε. Λίγο αργότερα, βρίσκεται δολοφονημένη και η ίδια. Η Πηνελόπη κάνει μια μικρή έρευνα και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα βρισκόταν στο αρχικό στάδιο της νόσου Αλτσχάιμερ. Επίσης, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο φόνος, στον οποίο αναφερόταν, έγινε πριν από πενήντα χρόνια! Το μοναδικό στοιχείο που διαθέτει είναι ένα ματωμένο φόρεμα εκείνης της εποχής. Κι όμως, η Πηνελόπη καταφέρνει, βασισμένη μόνο σ' αυτό, να εξιχνιάσει τόσο τον πρόσφατο φόνο, όσο και αυτόν που συνέβη στο μακρινό παρελθόν, δίνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ ευφυΐας. Ο Λαυρέντης της προτείνει να αγοράσουν ένα σπίτι και να ζήσουν εκεί μαζί και εκείνη δέχεται.

Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του IQ160 αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα, την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στην καριέρα της.

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μιλά για πρώτη φορά χωρίς αναστολές κι ενδοιασμούς!

Ποια πρωταγωνίστρια του IQ160 αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

“Ναι έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Κατάχρηση εξουσίας. Με κάνει έξαλλη!”.

Στην συνέχεια μίλησε για τα περιστατικά βίας και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας την διάρκεια της πανδημίας:

“Δεν έπεσα από τα σύννεφα, άλλωστε δεν καθόμουν σε κανένα συννεφάκι, στον ίδιο χώρο είμαστε και τα βλέπαμε. Απλώς δεν γνώριζα το μέγεθος αυτών των συμπεριφορών. Δυστυχώς όπως φαίνεται ο δικός μας κλάδος βάλλεται από παντού”.

Όσον αφορά πως αντιδρά σε περιστατικά που την πειράζουν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σαφέστατα έχω σωπάσει από φόβο σε μικρότερη ηλικία, αλλά σε μεγαλύτερη περνάω το... κόκκινο. Παλαιότερα σε μια κακή συμπεριφορά αντιδρούσα με τον τρόπο μου εκείνη την στιγμή, στη συνέχεια κλεινόμουνα στο δωμάτιό μου και αναρωτιόμουνα γιατί συνέβη αυτό, τώρα πια όχι».

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ.

TAGS